nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
MAGLÓDI TC
2024. május 11.
Utolsó mérkőzés
SG KECSKEMÉT
3
1. FC VESZPRÉM
2
2024. május 6.
#együttdobban

Komáromi: Fognunk kell egymás kezét!

A boka- és térdsérülésből lábadozó válogatott játékosunk, Komáromi Péter is megosztotta velünk gondolatait a péntek esti (18.30), a DEAC elleni hazai rangadó előtt.

Kapcsolódó cikk
Nehéz feladat előtt állunk
Hétfői vereségével a tabella negyedik helyére visszacsúszó Balaton Bútor FC Veszprém pénteken (18.30) a második helyen álló DEAC-ot fogadja az első osztályú futsalbajnokság hetedik körében.

Válogatott futsalosunk, Komáromi Péter szavai:

Nincs mese, ki kell mondani: kisebb gödörbe kerültünk. Viszont ahogy tavaly, éppúgy idén is képesek leszünk kimászni abból. Mindez azonban csak úgy sikerülhet, ha fogjuk egymás kezét. Biztos vagyok abban, hogy a DEAC minden erejét mozgósítani fogja, hiszen az elmúlt idény végén csúfos vereséget szenvedett tőlünk a bajnoki bronzéremért vívott küzdelemben. A társaim, akikben továbbra is hiszek ugyanakkor biztosan nem felejtették el, hogyan is viselkedtek akkor a debreceniek. Remélem, plusz motivációt fog jelenteni a srácoknak, hogy az említettek anno velem is szándékosan, csúnyán elbántak. Meg kell őriznünk hibátlan hazai mutatónkat, mindenkitől 110 %-ra lesz szükség! Bízom benne, hogy a szurkolóink mellettünk fognak állni. Nagy szükségünk lesz a támogatásra! Hajrá, Veszprém!

#együttdobban #ezveszprém

futsalveszprem.hu
2021. október 8. 11:02