nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
DEAC
1. FC Veszprém
ma
Utolsó mérkőzés
1. FC Veszprém
1
ASF Nyíregyháza
2
2024. február 23.
#együttdobban

Nagy szívvel küzdöttek - kettős győzelem a hétvégén

U20:Veszprém Szilágyi Futsal–Dunaferr DUE Renalpin FC 12:4 U17:Veszprém Szilágyi Futsal–Dunaferr DUE Renalpin FC 4:2

U20: A "bakonyi" legények már az első pillanattól kezdve, hatalmas iramot diktálva vetették magukat a küzdelembe, mégis a félidőben csak 2:1-es vezetést mondhattak magukénak, mivel a futószalagon gyártott helyzeteket sorra kihagyták. A második húsz percben tovább fokozták az iramot és a helyzetek kihasználásában is nagyot javultak. A magabiztos győzelmüket nagy szívüknek, jó csapatjátéknak és a második játékrészben kialakított gólhelyzetük nagy számban történő értékesítésének köszönhetik.

U17: Bátran kijelenthetjük, hogy formálódó fiatal csapatunk esélyesként lépett pályára a "kohászváros" gárdája ellen. Ennek megfelelően nagy elánnal vetették magukat a küzdelembe, amely gyors vezetést eredményezett. Ötletes játék és nagyon sok kihagyott gólhelyzet jellemezte az első játékrészt, amely megbosszulta magát és a vendégek egyenlítettek, sőt megfordították a mérkőzést. A második húsz percben csapatunk tovább fokozta a lendületet, tovább csiszolt a játékon, amely meg is hozta a kívánt eredményt. Kiegyenlítés után két nagyon szép góllal bebiztosították a győzelmet, amelyre a magabiztos jelző is ráillik. Mindenképpen dicséret és gratuláció jár minden játékosnak a mai teljesítményért.

Tudósító: Gyula Bősze
További képek: http://bit.ly/2fFreuV
Hajrá Veszprém, hajrá futsal!

Balassa Gergő

További cikkek

Ajánlatkérés A Szilágyi Diák Sportegyesület (székhely: 8200 Veszprém, Iskola u. 6., adószáma: 18937844-1-19, képviselője: Varga Tünde elnök), az MLSZ Sportfejlesztési programjának keretein belül a be/SFP-72040/2022/MLSZ határozat alapján felhívást intéz a Veszprém, Kádár utca 1. sz. alatti Szilágyi Általános Iskola Sportcsarnok felújítási munkálatainak ajánlattételére. elolvasom Ajánlatkérés világítás-korszerűsítésre A Szilágyi Diák Sportegyesület (székhely: 8200 Veszprém, Iskola u. 6., adószáma: 18937844-1-19, képviselője: Varga Tünde elnök), az MLSZ Sportfejlesztési programjának keretein belül a be/SFP-62040/2022/MLSZ határozat alapján felhívást intéz a Veszprém Március 15. u. 5. sz. alatti sportcsarnok világítás-korszerűsítési munkálatainak ajánlattételére. elolvasom Klubtörténeti sikerrel zárta az idényt a Balaton Bútor FCV utánpótlása Országos szinten is kimagasló eredményt ért el a veszprémi futsalcsapat U17-es és U20-as csapata az élvonalban. Előbbi veretlenül nyerte meg a bajnokságot, míg utóbbi ezüstérmet szerzett. Mindkét korosztályban a kék-fehérek adták a gólkirályokat is, többen pedig a válogatottba is bekerültek. elolvasom Izgalmasan alakult a „Sulifutsal” idei kiírása A Balaton Bútor FCV, a Szilágyi DSE és a Szilágyi Keresztény Iskola közös szervezésű „Sulifutsal” megmérettetésén a II. korcsoportban a Báthory, míg az idősebbek között a házigazda Szilágyi diadalmaskodott. elolvasom Sikeres decemberi hadjárat A Németh Gábor vezette U20-as csapatunk mindhárom decemberi mérkőzésén diadalt aratott a kiemelt bajnokságban. elolvasom
2016. november 27. 19:26
UP