nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
DEAC
1. FC Veszprém
ma
Utolsó mérkőzés
1. FC Veszprém
1
ASF Nyíregyháza
2
2024. február 23.
#együttdobban

Indul a SULI-FUTSAL 16/17

A héten útjára indul a labda a 2016/17-es Suli-Futsal bajnokságban több korosztályban is.

Eljött az idő, irány a terembe!

A veszprémi és Veszprém környéki iskolák megkezdik a küzdelmeket a 2016/17-es kiírásban. A Veszprém Megyei Diáksport Egyesülettel és városunkkal közös szervezésben folytatjuk a SULI- Futsal bajnokságot. A 24 általános iskolás csapat 3 korcsoportban, míg a középiskolások 1 korcsoportban 8 csapattal vesznek részt a megmérettetésen. A bajnokságok őszi-tavaszi lebonyolításban, illetve az MDSZ versenyrendszere szerint zajlanak. A tanév során így több száz fiatal ismerkedik meg a futsallal.

A mérkőzések lebonyolításában idén is részt vállal a felnőtt gárda is, hiszen a mérkőzések levezetésében, díjátadásban nyújtanak segítséget, illetve ott vannak a fiatalokkal és el lehet velük beszélgetni.

Sok sikert és sportszerű küzdelmeket kívánunk!

Részletes kiírás itt olvasható

Rajki Tamás

További cikkek

Ajánlatkérés A Szilágyi Diák Sportegyesület (székhely: 8200 Veszprém, Iskola u. 6., adószáma: 18937844-1-19, képviselője: Varga Tünde elnök), az MLSZ Sportfejlesztési programjának keretein belül a be/SFP-72040/2022/MLSZ határozat alapján felhívást intéz a Veszprém, Kádár utca 1. sz. alatti Szilágyi Általános Iskola Sportcsarnok felújítási munkálatainak ajánlattételére. elolvasom Ajánlatkérés világítás-korszerűsítésre A Szilágyi Diák Sportegyesület (székhely: 8200 Veszprém, Iskola u. 6., adószáma: 18937844-1-19, képviselője: Varga Tünde elnök), az MLSZ Sportfejlesztési programjának keretein belül a be/SFP-62040/2022/MLSZ határozat alapján felhívást intéz a Veszprém Március 15. u. 5. sz. alatti sportcsarnok világítás-korszerűsítési munkálatainak ajánlattételére. elolvasom Klubtörténeti sikerrel zárta az idényt a Balaton Bútor FCV utánpótlása Országos szinten is kimagasló eredményt ért el a veszprémi futsalcsapat U17-es és U20-as csapata az élvonalban. Előbbi veretlenül nyerte meg a bajnokságot, míg utóbbi ezüstérmet szerzett. Mindkét korosztályban a kék-fehérek adták a gólkirályokat is, többen pedig a válogatottba is bekerültek. elolvasom Izgalmasan alakult a „Sulifutsal” idei kiírása A Balaton Bútor FCV, a Szilágyi DSE és a Szilágyi Keresztény Iskola közös szervezésű „Sulifutsal” megmérettetésén a II. korcsoportban a Báthory, míg az idősebbek között a házigazda Szilágyi diadalmaskodott. elolvasom Sikeres decemberi hadjárat A Németh Gábor vezette U20-as csapatunk mindhárom decemberi mérkőzésén diadalt aratott a kiemelt bajnokságban. elolvasom
2016. november 8. 11:45
UP