Jól sikerült a szezonzáró!

Magabiztos játékkal szerezte meg a győzelmet a FCV az idei év utolsó mérkőzésén.

A Szombathelyi ESE csapatát fogadta az FCV. A főiskolásokból álló együttes stabil védekezéssel igyekezett megnehezíteni a mieink dolgát. A több mint 150 kilátogató szurkoló egy gól gazdag mérkőzést „izgulhatott” végig. Az első félidőben tartotta magát a SZESE és kontratámadásokkal igyekezett meglepni minket. Csapatunk a felállt védelemmel szemben forgásokkal, begyakorolt figurákkal és átlövésekkel próbálkozott. Az első félidő végén az eredményjelző 4:3-as hazai vezetést mutatott. A góljainkat Szabadfi Peti, Tar Tomi és Finta Peti (2x) jegyezte.
A második félidőt a szokásos formánkban kezdtük és gyorsan egyenlített az ellenfél. Ekkor érezték meg fiatal szurkolóink (köszönjük nekik a remek), hogy buzdításukkal kell segíteni csapatunkat. Ennek meg is lett az eredménye, beindult a gólgyártás. Bényi Kálmi bombagóljával kezdődött a gólparádé. Ez volt az a pont, amikor teljesen átvettük a mérkőzés irányítását és szebbnél szebb támadások végén szereztük újabb találatainkat. A gólokon megosztozott a csapat Hazuga Soma, Tar Tomi, Pálfi Robi, Korcsmár Isti, Finta Peti is a kapuba talált.

Összességében megérdemelt 10:5-ös győzelmet arattunk és listavezetőként vonulhatunk a rövid pihenőre, ami jól jön a fiúknak.

Csapat: Kasza Viktor – Bényi Kálmán, Hazuga Soma, Korcsmár István, Finta Péter
Csere: Jónás Áron, Pálfi Róbert, Jakab László, Szabadfi Péter, Vingelman Tamás, Tar Tamás, Weisz Zoltán

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható.

További eredmények itt megtekinthetők.

Rajki Tamás

További cikkek

Szeretem, Megvédem! A Magyar Honvédség országos kampányt indított, amelynek célja, hogy minél többen megismerhessék az általuk kínált területvédelmi tartalékos szolgálat adta lehetőségeket. A kampány mottója a Szeretem, Megvédem! – ez jellemzi a tartalékost, hiszen készen áll arra, hogy megvédje saját környezetét és a hazát. elolvasom Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom
2011. december 13. 10:21