nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
PTE-PEAC
2024. április 3.
Utolsó mérkőzés
PTE-PEAC
1
1. FC VESZPRÉM
5
tegnap
#együttdobban

Megint nagyarányú győzelem....

Veszprém - Szeged (U-20) 18-2
Veszprém - Szeged (U-17) 19-1

A harmadik fordulóban megint kettős győzelmet aratott a Veszprém csapata a több sebből vérző Szeged lelkes gárdája ellen. Az U-17 megint tele volt tűzdelve tizenöt éves fiatalokkal, akik nagyarányú győzelemmel melegítettek. A mérkőzés érdekessége volt, hogy a fiatal Nagy Erik hat alkalommal talált a kapuba.
Az idősebbek (U-20) helyenként jó játékkal szintén nagy fölénnyel gyűrték le az ellenfelüket. Arra is figyelt a szakvezetés, hogy néhány szituációt gyakoroljanak. Ilyen volt a vészkapus játék, amely azért még néhol akadozott, de helyenként eredményes volt. Mindenképpen kiemelendő - a nézők vastapssal is jutalmazták - az öt fővel megjelenő Szeged csapatának lelkes és sportszerű hozzáállását a mérkőzéshez. Kapták a gólokat, de nem adták fel az elvük, játszották azt játékot, amelyet tudtak. Hajrá Veszprém, Hajrá Szeged, hajrá futsal. Következik idegenben a Dunaújváros ellene összecsapás.
Bősze Gyula bácsi

További cikkek

Ajánlatkérés A Szilágyi Diák Sportegyesület (székhely: 8200 Veszprém, Iskola u. 6., adószáma: 18937844-1-19, képviselője: Varga Tünde elnök), az MLSZ Sportfejlesztési programjának keretein belül a be/SFP-72040/2022/MLSZ határozat alapján felhívást intéz a Veszprém, Kádár utca 1. sz. alatti Szilágyi Általános Iskola Sportcsarnok felújítási munkálatainak ajánlattételére. elolvasom Ajánlatkérés világítás-korszerűsítésre A Szilágyi Diák Sportegyesület (székhely: 8200 Veszprém, Iskola u. 6., adószáma: 18937844-1-19, képviselője: Varga Tünde elnök), az MLSZ Sportfejlesztési programjának keretein belül a be/SFP-62040/2022/MLSZ határozat alapján felhívást intéz a Veszprém Március 15. u. 5. sz. alatti sportcsarnok világítás-korszerűsítési munkálatainak ajánlattételére. elolvasom Klubtörténeti sikerrel zárta az idényt a Balaton Bútor FCV utánpótlása Országos szinten is kimagasló eredményt ért el a veszprémi futsalcsapat U17-es és U20-as csapata az élvonalban. Előbbi veretlenül nyerte meg a bajnokságot, míg utóbbi ezüstérmet szerzett. Mindkét korosztályban a kék-fehérek adták a gólkirályokat is, többen pedig a válogatottba is bekerültek. elolvasom Izgalmasan alakult a „Sulifutsal” idei kiírása A Balaton Bútor FCV, a Szilágyi DSE és a Szilágyi Keresztény Iskola közös szervezésű „Sulifutsal” megmérettetésén a II. korcsoportban a Báthory, míg az idősebbek között a házigazda Szilágyi diadalmaskodott. elolvasom Sikeres decemberi hadjárat A Németh Gábor vezette U20-as csapatunk mindhárom decemberi mérkőzésén diadalt aratott a kiemelt bajnokságban. elolvasom
2015. február 25. 13:14
UP