Futsal Veszprém U20-Dunaferr U20 10-6 (5-0)

Fcv:Fekete, Sándor,Erdősi,Cseh,Ónodi
Csere:Szabó G.,Ács, Petróczi, Vörös, Szabó Sz.
Gól:Ónodi 3, Cseh 3, Vörös, Sándor, Erdősi, Szabó G.    

         
Dunaferr: Vereb, Szili,Farkas,Kaszala,Gyöngyösi,
Csere: Muncan,Tábi,Kovács
Gól: Szili 3,Kovács, Gyöngyösi 2,

Hatalmas elánnal kezdett csapatunk, látszott mindenkin, hogy itt ma nem nyerhet más, csak a Veszprém. Remek akciók, tetszetős támadások, és koncentrált védekezés, letámadás jellemezte a fiúkat. A félidő felénél érett be a sok befektetett energia, és ezután potyogtak a gólok. Öröm volt látni azokat a dolgokat amit edzésen gyakorlunk. 5-0-val vonultunk pihenőre! Fantasztikus félidő, szinte tökéletes játék!
A második félidőben "kicsit" leült a csapat (5-3). Elfogyott a koncentráció, lanyhult a figyelem, óriási egyéni hibák miatt sikerült a Dunaferrel elhitetni, hogy még lehet keresnivalója ezen a meccsen. Egy jó kis "fejmosás" az időkérésnél, és újra kezdett beindulni a gépezet, a végére sikerült 4 gólos különbséggel győzni.
Összességében: parádés első félidő - dicséret, kalaplengetés!! Idegőrlő második, remélem tanulunk ebből, még egyszer nem követjük el ezeket a hibákat.
Amúgy nagyon büszke vagyunk a srácokra, és még sok ilyen győzelmet - első félidőt - kívánok az egész szezonban.

Finta Péter

További cikkek

Ajánlatkérés A Szilágyi Diák Sportegyesület (székhely: 8200 Veszprém, Iskola u. 6., adószáma: 18937844-1-19, képviselője: Varga Tünde elnök), az MLSZ Sportfejlesztési programjának keretein belül a be/SFP-72040/2022/MLSZ határozat alapján felhívást intéz a Veszprém, Kádár utca 1. sz. alatti Szilágyi Általános Iskola Sportcsarnok felújítási munkálatainak ajánlattételére. elolvasom Ajánlatkérés világítás-korszerűsítésre A Szilágyi Diák Sportegyesület (székhely: 8200 Veszprém, Iskola u. 6., adószáma: 18937844-1-19, képviselője: Varga Tünde elnök), az MLSZ Sportfejlesztési programjának keretein belül a be/SFP-62040/2022/MLSZ határozat alapján felhívást intéz a Veszprém Március 15. u. 5. sz. alatti sportcsarnok világítás-korszerűsítési munkálatainak ajánlattételére. elolvasom Klubtörténeti sikerrel zárta az idényt a Balaton Bútor FCV utánpótlása Országos szinten is kimagasló eredményt ért el a veszprémi futsalcsapat U17-es és U20-as csapata az élvonalban. Előbbi veretlenül nyerte meg a bajnokságot, míg utóbbi ezüstérmet szerzett. Mindkét korosztályban a kék-fehérek adták a gólkirályokat is, többen pedig a válogatottba is bekerültek. elolvasom Izgalmasan alakult a „Sulifutsal” idei kiírása A Balaton Bútor FCV, a Szilágyi DSE és a Szilágyi Keresztény Iskola közös szervezésű „Sulifutsal” megmérettetésén a II. korcsoportban a Báthory, míg az idősebbek között a házigazda Szilágyi diadalmaskodott. elolvasom Sikeres decemberi hadjárat A Németh Gábor vezette U20-as csapatunk mindhárom decemberi mérkőzésén diadalt aratott a kiemelt bajnokságban. elolvasom
2014. november 14. 14:34
UP