Elkezdődött a Suli-Futsal 2014/15-ös szezonja

Megkezdődöttek a küzdelmek a Suli Futsal bajnokságban. Az eredményekről folyamatosan beszámolunk.

A Futsal Club Veszprém és a Szilágyi Keresztény Iskola II. alkalommal rendezi meg az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Suli Futsal tornát, ahol az általános és középiskolások mérkőznek meg egymással ősz és tavaszi fordulókkal.

A mostani küzdelmeket a II. korcsoportosok kezdték meg a II. János Pál Pápa Sportcsarnokban.

A Szilágyi, Báthory és Rózsa mérhette össze tudását az első játéknapon, amiből a Szilágyi Iskola mind a két mérkőzését megnyerte, amivel első lett a csoportban. Rengeteg szép megoldás és gól jellemezte a tornát, hatalmas iramot diktáltak a kicsit, aminek Madarász Madi János is csak tapsolt!

Reméljük egyre többen kerülnek be az iskola bajnokságából a korosztályos csapatainkba és választják sportjuknak a futsalt.

Finta Péter

További cikkek

Ajánlatkérés A Szilágyi Diák Sportegyesület (székhely: 8200 Veszprém, Iskola u. 6., adószáma: 18937844-1-19, képviselője: Varga Tünde elnök), az MLSZ Sportfejlesztési programjának keretein belül a be/SFP-72040/2022/MLSZ határozat alapján felhívást intéz a Veszprém, Kádár utca 1. sz. alatti Szilágyi Általános Iskola Sportcsarnok felújítási munkálatainak ajánlattételére. elolvasom Ajánlatkérés világítás-korszerűsítésre A Szilágyi Diák Sportegyesület (székhely: 8200 Veszprém, Iskola u. 6., adószáma: 18937844-1-19, képviselője: Varga Tünde elnök), az MLSZ Sportfejlesztési programjának keretein belül a be/SFP-62040/2022/MLSZ határozat alapján felhívást intéz a Veszprém Március 15. u. 5. sz. alatti sportcsarnok világítás-korszerűsítési munkálatainak ajánlattételére. elolvasom Klubtörténeti sikerrel zárta az idényt a Balaton Bútor FCV utánpótlása Országos szinten is kimagasló eredményt ért el a veszprémi futsalcsapat U17-es és U20-as csapata az élvonalban. Előbbi veretlenül nyerte meg a bajnokságot, míg utóbbi ezüstérmet szerzett. Mindkét korosztályban a kék-fehérek adták a gólkirályokat is, többen pedig a válogatottba is bekerültek. elolvasom Izgalmasan alakult a „Sulifutsal” idei kiírása A Balaton Bútor FCV, a Szilágyi DSE és a Szilágyi Keresztény Iskola közös szervezésű „Sulifutsal” megmérettetésén a II. korcsoportban a Báthory, míg az idősebbek között a házigazda Szilágyi diadalmaskodott. elolvasom Sikeres decemberi hadjárat A Németh Gábor vezette U20-as csapatunk mindhárom decemberi mérkőzésén diadalt aratott a kiemelt bajnokságban. elolvasom
2014. november 12. 17:48
UP