nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
1. FC VESZPRÉM
2024. április 22.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
2
DEAC
3
2024. április 8.
#együttdobban

Hihetetlen, háromból három!

A Veszprém utánpótlás csapata "történelmi" tettet hajtott végre a hétvégi tornán.

 Megalakulásunk óta még egyszer sem fordult elő, hogy bármelyik korosztályos csapatunk kilenc pontot szerzett volna egy hétvége alatt. Most ez is megtörtént. Imponáló játékkal, kilenc rúgott és kettő kapott góllal, magabiztosan győztük le aktuális ellenfeleiket. Az egyetemi csarnokba kilátogató szülők és szurkolók nagyon jól szórakoztak a "bakonyi" legények játékát látva.

- Az első meccset kapott gól nélkül hoztuk le, két rúgott ellenében a Haladás ellen. Az ETO felett egy izgalmas, ám de magabiztos győzelmet arattunk 5-4es szituációt levédekezve ragyogóan. A  Kelen SC ellen  3-1-es végeredményt értünk el.

Összességében azt gondolom a védekezésünk nagyon összeállt ez volt sikerünk egyik záloga, egyedül csak a rögzített helyzetekkel voltam elégedetlen, amit külön gyakorolnunk kell még. Külön öröm volt számomra, hogy az U17-es csapatunk fiataljai magabiztosan, megilletődöttség nélkül játszottak. Gratulálok csapatomnak a teljesítményéhez.  - értékelte a csapat edzője, Pálfi Róbert.

Rajki Tamás

További cikkek

Ajánlatkérés A Szilágyi Diák Sportegyesület (székhely: 8200 Veszprém, Iskola u. 6., adószáma: 18937844-1-19, képviselője: Varga Tünde elnök), az MLSZ Sportfejlesztési programjának keretein belül a be/SFP-72040/2022/MLSZ határozat alapján felhívást intéz a Veszprém, Kádár utca 1. sz. alatti Szilágyi Általános Iskola Sportcsarnok felújítási munkálatainak ajánlattételére. elolvasom Ajánlatkérés világítás-korszerűsítésre A Szilágyi Diák Sportegyesület (székhely: 8200 Veszprém, Iskola u. 6., adószáma: 18937844-1-19, képviselője: Varga Tünde elnök), az MLSZ Sportfejlesztési programjának keretein belül a be/SFP-62040/2022/MLSZ határozat alapján felhívást intéz a Veszprém Március 15. u. 5. sz. alatti sportcsarnok világítás-korszerűsítési munkálatainak ajánlattételére. elolvasom Klubtörténeti sikerrel zárta az idényt a Balaton Bútor FCV utánpótlása Országos szinten is kimagasló eredményt ért el a veszprémi futsalcsapat U17-es és U20-as csapata az élvonalban. Előbbi veretlenül nyerte meg a bajnokságot, míg utóbbi ezüstérmet szerzett. Mindkét korosztályban a kék-fehérek adták a gólkirályokat is, többen pedig a válogatottba is bekerültek. elolvasom Izgalmasan alakult a „Sulifutsal” idei kiírása A Balaton Bútor FCV, a Szilágyi DSE és a Szilágyi Keresztény Iskola közös szervezésű „Sulifutsal” megmérettetésén a II. korcsoportban a Báthory, míg az idősebbek között a házigazda Szilágyi diadalmaskodott. elolvasom Sikeres decemberi hadjárat A Németh Gábor vezette U20-as csapatunk mindhárom decemberi mérkőzésén diadalt aratott a kiemelt bajnokságban. elolvasom
2013. november 4. 8:56
UP