Indul a Suli Futsal

Utánpótlás képzésünk fontos állomásához érkeztünk. Négy együttműködő iskolával elindítjuk "suli futsal" programunkat.

A program lehetőséget ad a résztvevő gyerekeknek a rendszeres sportolásra, versenyzésre, az egészséges életmódra. Az őszi-tavaszi lebonyolításban a futsal szabályait is megismerik a csapatok és bízunk benne kedvet kapnak a sportág komolyabb elsajátításához is. A mérkőzéseket a magyar válogatott jelenlegi gólrekordere, az 1. Futsal Club Veszprém szakvezetője Madarász - Madi János vezeti, aki még lehet hogy pár trükköt is megmutat a jövő futsalosainak.

Az iskoláknak labdákat adtunk át, hogy megfelelő sportszerrel gyakorolhassanak a novemberben induló sorozatra. A résztvevő csapatok egyedi mezzel szerepelnek a mérkőzéseken, amit egyesületünk ajánlott fel. A 3 korcsoportban (II., III., IV.) közel 200 gyerkőc ismerkedik meg a futsallal.

Részletes infókért katt a képre.

Rajki Tamás

További cikkek

Ajánlatkérés A Szilágyi Diák Sportegyesület (székhely: 8200 Veszprém, Iskola u. 6., adószáma: 18937844-1-19, képviselője: Varga Tünde elnök), az MLSZ Sportfejlesztési programjának keretein belül a be/SFP-72040/2022/MLSZ határozat alapján felhívást intéz a Veszprém, Kádár utca 1. sz. alatti Szilágyi Általános Iskola Sportcsarnok felújítási munkálatainak ajánlattételére. elolvasom Ajánlatkérés világítás-korszerűsítésre A Szilágyi Diák Sportegyesület (székhely: 8200 Veszprém, Iskola u. 6., adószáma: 18937844-1-19, képviselője: Varga Tünde elnök), az MLSZ Sportfejlesztési programjának keretein belül a be/SFP-62040/2022/MLSZ határozat alapján felhívást intéz a Veszprém Március 15. u. 5. sz. alatti sportcsarnok világítás-korszerűsítési munkálatainak ajánlattételére. elolvasom Klubtörténeti sikerrel zárta az idényt a Balaton Bútor FCV utánpótlása Országos szinten is kimagasló eredményt ért el a veszprémi futsalcsapat U17-es és U20-as csapata az élvonalban. Előbbi veretlenül nyerte meg a bajnokságot, míg utóbbi ezüstérmet szerzett. Mindkét korosztályban a kék-fehérek adták a gólkirályokat is, többen pedig a válogatottba is bekerültek. elolvasom Izgalmasan alakult a „Sulifutsal” idei kiírása A Balaton Bútor FCV, a Szilágyi DSE és a Szilágyi Keresztény Iskola közös szervezésű „Sulifutsal” megmérettetésén a II. korcsoportban a Báthory, míg az idősebbek között a házigazda Szilágyi diadalmaskodott. elolvasom Sikeres decemberi hadjárat A Németh Gábor vezette U20-as csapatunk mindhárom decemberi mérkőzésén diadalt aratott a kiemelt bajnokságban. elolvasom
2013. október 17. 10:01
UP