nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Izgalmas mérkőzés, gyenge játékvezetés

Nagy csatában kapott ki csapatunk az Admirál Haladás otthonában. Néhány játékvezetői döntés döntő hatással volt a mérkőzésre.

Látványos, változatos mérkőzés után pont nélkül távozott csapatunk Szombathelyről. A meccs elején érződött a nagy tét, mindkét csapat a stabil védekezésre helyezte a hangsúlyt és abból igyekezett támadásokat vezetni. Az első találatot a hazaiak szerezték a 6. percben, sőt a 9. percben tovább növelték előnyüket. Szerencsére tudtunk váltani és Szabadfi Peti találatával szépítettünk, sőt Finta Peti egyenlített is rá egy percre. Sajnos az ág is húzza csapatunkat és Sárdi Máté egy kijövetel után sérülten bicegett le a pályáról. A hazaiak egy szögletvariáció után ismét előnyhöz jutottak, amit Vas Feri határozottságának köszönhetően sikerült egalizálni. A szünet előtt egy vétlen kezezést piros lappal „jutalmazott” a bíró (Kasza Viktornak kellett előbb pihenőre vonulni) és ezzel komoly indulatokat keltett a pályán és azon kívül. A sérült Sárdi Máté állt vissza a kapuba és igyekezett hárítani a lövéseket. Az emberelőnyös helyzetet az utolsó másodpercekben értékesítette a HVSE.

A második félidőben kiegyenlített játék folyt és Vas Feri révén sikerült egyenlítenünk. A hazaiak ezután fokozott rohamokat indítottak, de csapatunk a régi masszív védekezését idézve küzdött becsülettel, sőt gólszerzési lehetőségünk is adódott. A 36. percben egy szintén vitatható szabadrúgást ítéltek a játékvezetők, amit Jáger Sándor értékesített. Nem adtuk fel és mindent megtettünk az újabb egyenlítésért (kapus helyett az ötödik mezőnyjátékost küldtük a pályára), de végül nem sikerült, sőt még egy gólt kaptunk.

Összességében a semleges néző számára rendkívül változatos mérkőzés volt, de a játékvezetői döntés befolyással volt az eredményre. A küzdeni akarásunk végett az egy pontra rászolgáltunk volna.

Csapat: Sárdi Máté – Bényi Kálmán, Szabadfi Péter, Finta Péter, Bakay Ferenc

Csere: Kasza Viktor, Tar Tamás, Weisz Zoltán, Pálfi Róbert, Vas Ferenc, Hazuga Soma, Farkas László

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve itt megtekinthető.

A 4. forduló eredményei

Rajki Tamás
2012. szeptember 17. 23:03