nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
HALADÁS VSE
holnap
Utolsó mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
6
1. FC VESZPRÉM
0
2024. április 22.
#együttdobban

Fehér Zsolt: Eljött az idő a köszönetre!

A hétfő esti, a vendég Kecskemét felett aratott 4-1-es diadalunkat követően – amely révén a bronzérmet is megszereztük – a vezetőedzők is értékelték a látottakat.
Kapcsolódó cikk
Klubtörténetünk harmadik bronzérmét szereztük!
A házigazda 1. FC Veszprém 4-1-re nyert az SG Kecskemét ellen a futsal NB I bronzdöntőjének negyedik, hétfő esti felvonásán, így összesítésben 3-1-re diadalmaskodott a párharcban, azaz megszerezte története harmadik bronzérmét.

Porga Gyula polgármester és Fehér ZsoltPorga Gyula polgármester és Fehér Zsolt

Fehér Zsolt: – Eljött az idő a köszönetre: ilyen közönség előtt nem lehet veszíteni! Tisztában voltunk azzal, hogy a Kecskemét jóval erősebb alakulat nálunk, hiszen az ország legjobb játékosait tudhatja magáénak. A szurkolóinkkal azonban együtt dobbant a szívünk és végül megérdemelt sikert arattunk. Hihetetlen boldog vagyok… Az idény elején sokan a bennmaradásunkra sem mertek volna fogadni. Voltak hullámvölgyeink, de úgy gondolom, sikerült bizonyítanunk, hogy fiatalokkal is lehet komoly eredményt elérni!

Marko Gavrilovics: – Megérdemelten lett bronzérmes a Veszprém. Nem keresek kifogásokat, mindenben felénk kerekedett a vendéglátónk, amely az első perctől kezdve tudatosan ügyelt a saját taktikájára.

futsalveszprem.hu
2023. június 6. 9:42