nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
Balaton Bútor FCV
Kistarcsa
2022. január 21.
Utolsó mérkőzés
DEAC
3
Balaton Bútor FCV
9
tegnap
#együttdobban

Schalbert tízet vágott a Rátótnak!

Az U16-os megyei bajnokság őszi szezonjának utolsó mérkőzésén csak az volt a kérdés, hány góllal diadalmaskodik csapatunk a vendéglátó Rátót felett.

Labdarúgó megyei U16,  9. forduló
GYULAFIRÁTÓT SE - SZILÁGYI DSE 2-15 (0-7)
Gólszerzőink: Schalbert 10, Máriás 2, Varga, Dorogi, Dordzsceren

Így értékelte a látottakat a vezetőedző

Ihász Bence:

A legtöbben egyénileg próbálták megoldani a szituációkat, de még így is voltak szép dolgok a meccsen. Összeségében ennél is több gólt kellett volna rúgnunk a mérkőzésen. A télen, a többi eredménytől függően harmadik vagy negyedik helyen fordulunk. Sajnos voltak mérkőzések, amikor a betegségek, sérülések miatt nem teljes kerettel tudtunk kiállni, ezért becsúszott 1-1 olyan eredmény, ami a végén fájó lehet. Remélem, tavasszal ezek a dolgok elkerülnek minket, mert akkor szép szezon elé nézünk. Addig is edzünk, tanulunk. Folytatás áprilisban! Hajrá Szilágyi!

#együttdobban #ezveszprém

futsalveszprem.hu

További cikkek

Játékosaira bízta a döntést, hogy folytatódjon-e a mérkőzés Vezetőedzőnk, Fehér Zsolt vegyes érzelmekkel értékelte az elmúlt esti, a házigazda Debrecen ellen 9-3-ra megnyert találkozót, amelyen csapatkapitány-helyettesünk, Boromisza Dániel szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom Elek: nem sikerült az ellenfél stílusára reagálnunk Az alapszakasz hétfő esti rangadóján 9-3-ra sikerült felülmúlnunk a házigazda DEAC alakulatát. Győzelmünket ugyanakkor Boromisza Dániel súlyos sérülése beárnyékolta. De hogy értékelte a látottakat a Debrecen vezetőedzője? elolvasom Sikeres volt Boromisza Dániel műtétje! Az éjszaka folyamán a csapatkapitány-helyettes Boromisza Dánielen lábműtét hajtottak végre a debreceni kórházban. Örömmel értesítjük szurkolóinkat: a beavatkozás sikerrel zárult. elolvasom Boromisza Dánielnek ajánljuk a győzelmünket! Hatalmas lépést tett a felsőházi rájátszás felé a Balaton Bútor FC Veszprém, miután idegenben kiütötte a DEAC gárdáját. A futsal NB I hétfői rangadója azonban Boromisza Dániel sajnálatos sérülése miatt marad emlékezetes, aki az első diagnózis szerint szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom Csapatkapitány-helyettesünk súlyos sérülést szenvedett A debreceni Vass Ottó agresszív belépőjét követően csapatkapitány-helyettesünk, Boromisza Dániel szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom
2021. november 4. 15:49