nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
Balaton Bútor FCV
Kistarcsa
2022. január 21.
Utolsó mérkőzés
DEAC
3
Balaton Bútor FCV
9
tegnap
#együttdobban

Két vállon a Haladás és a Cső-Montage is

A Weisz Zoltán vezette U17-es csapatunk pazar szereplést tudhat maga mögött a kiemelt futsal-bajnokságban.

Az elmúlt héten két bajnoki mérkőzést játszott U17-es futsalcsapatunk: a fiúk szerdán Szombathelyen léptek pályára, ahol a második fordulóból elhalasztott mérkőzésüket pótolták, míg szombaton a a Cső-Montage csapatához látogattak a hatodik kör összecsapására.

Kiemelt U17-es bajnokság, 2. fordulóból elhalasztott mérkőzés:
Haladás VSE - Szilágyi DSE 2-7 (1-2)
Szilágyi DSE: Öri Bálint  - Meczner Boldizsár, Dorogi Gergő, Nagy Zsombor, Bognár Patrik
Csere: Schalbert Dominik, Juhász Márk, Hajdu Márton, Varga Milán, Ódor Balázs, Fenes Dávid, Tóth Benedek, Hámori Marcell, Csomai Regő. 
Gólszerzők: Bognár Patrik (3), Meczner Boldizsár, Schalbert Dominik, Varga Milán, Hámori Marcell


Kiemelt U17-es bajnokság, 6. forduló:
Cső-Montage - Szilágyi DSE 3-7 (1-2)
Szilágyi DSE: Koncsol Norbert  - Meczner Boldizsár, Dorogi Gergő, Fenes Dávid, Bognár Patrik.
Csere: Schalbert Dominik, Juhász Márk, Ódor Balázs, Pálfi Roland, Öri Bálint. 
Gólszerzők: Bognár Patrik (3), Meczner Boldizsár, Schalbert Dominik, Ódor Balázs, Pálfi Roland.

Így értékelte a látottakat a vezetőedző

Weisz Zoltán:

A két mérkőzés hasonlóan alakult: szoros első félidőt követően a második félidő elején - a koncentráltabb játékunknak köszönhetően - jelentős előnyre tettünk szert és magabiztos győzelmeket arattunk. A két derbi alapján Bognár Patrik teljesítménye emelhető ki, aki mindkét találkozón három gólt lőtt, és 5 mérkőzésen szerzett 12 góljával jelenleg vezeti a bajnokság góllövő listáját. A mérkőzéseken avattunk újoncokat is (Csomai Regő, Hajdu Márton és Pálfi Roland), akik először szerepeltek kiemelt bajnoki mérkőzésen és fiatal koruk ellenére remekül helytálltak. Minden játékosom teljestményével elégedett vagyok, kiváncsian várom a következő hazai mérkőzéseinket, amelyeken két élcsapat ellen fogunk pályára lépni. 

futsalveszprem.hu

További cikkek

Játékosaira bízta a döntést, hogy folytatódjon-e a mérkőzés Vezetőedzőnk, Fehér Zsolt vegyes érzelmekkel értékelte az elmúlt esti, a házigazda Debrecen ellen 9-3-ra megnyert találkozót, amelyen csapatkapitány-helyettesünk, Boromisza Dániel szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom Elek: nem sikerült az ellenfél stílusára reagálnunk Az alapszakasz hétfő esti rangadóján 9-3-ra sikerült felülmúlnunk a házigazda DEAC alakulatát. Győzelmünket ugyanakkor Boromisza Dániel súlyos sérülése beárnyékolta. De hogy értékelte a látottakat a Debrecen vezetőedzője? elolvasom Sikeres volt Boromisza Dániel műtétje! Az éjszaka folyamán a csapatkapitány-helyettes Boromisza Dánielen lábműtét hajtottak végre a debreceni kórházban. Örömmel értesítjük szurkolóinkat: a beavatkozás sikerrel zárult. elolvasom Boromisza Dánielnek ajánljuk a győzelmünket! Hatalmas lépést tett a felsőházi rájátszás felé a Balaton Bútor FC Veszprém, miután idegenben kiütötte a DEAC gárdáját. A futsal NB I hétfői rangadója azonban Boromisza Dániel sajnálatos sérülése miatt marad emlékezetes, aki az első diagnózis szerint szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom Csapatkapitány-helyettesünk súlyos sérülést szenvedett A debreceni Vass Ottó agresszív belépőjét követően csapatkapitány-helyettesünk, Boromisza Dániel szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom
2021. november 4. 14:12