nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
Balaton Bútor FCV
Kistarcsa
2022. január 21.
Utolsó mérkőzés
DEAC
3
Balaton Bútor FCV
9
tegnap
#együttdobban

Négyen a csapatért!

Továbbra is ezer sebből vérzik felnőtt csapatunk.

Egyelőre négy felnőtt játékosra számíthat vezetőedzőnk, Fehér Zsolt a Nyírgyulaj elleni péntek esti hazai mérkőzésen. Közülük sem mindenki százszázalékos, de így is játékra jelentkeztek a csapatért.

Rutai, Boromisza, Tatai és Spandler játékra jelentkeztekRutai, Boromisza, Tatai és Spandler játékra jelentkeztek

Komáromi és Bencsik műtét után lábadozik, Pál és Serginho sérüléssel küszködik, Klcsó megbetegedett, Fridrich pedig eltiltását tölti. Fiataljaink közül Kovács és Ábrahám szintén megsérült.

Dorogi, Fellembek, Kiss és Koncsol utánpótláskorúak, de a felnőttek segítségére lesznek. Ahogy a Berettyóújfalut, úgy a Nyírgyulajt is kerestük halasztás ügyében, de riválisunk hallani sem akart róla.

Sebaj, majd a lelkünk visz minket előre!

#együttdobban #ezveszprém

futsalveszprem.hu

További cikkek

Játékosaira bízta a döntést, hogy folytatódjon-e a mérkőzés Vezetőedzőnk, Fehér Zsolt vegyes érzelmekkel értékelte az elmúlt esti, a házigazda Debrecen ellen 9-3-ra megnyert találkozót, amelyen csapatkapitány-helyettesünk, Boromisza Dániel szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom Elek: nem sikerült az ellenfél stílusára reagálnunk Az alapszakasz hétfő esti rangadóján 9-3-ra sikerült felülmúlnunk a házigazda DEAC alakulatát. Győzelmünket ugyanakkor Boromisza Dániel súlyos sérülése beárnyékolta. De hogy értékelte a látottakat a Debrecen vezetőedzője? elolvasom Sikeres volt Boromisza Dániel műtétje! Az éjszaka folyamán a csapatkapitány-helyettes Boromisza Dánielen lábműtét hajtottak végre a debreceni kórházban. Örömmel értesítjük szurkolóinkat: a beavatkozás sikerrel zárult. elolvasom Boromisza Dánielnek ajánljuk a győzelmünket! Hatalmas lépést tett a felsőházi rájátszás felé a Balaton Bútor FC Veszprém, miután idegenben kiütötte a DEAC gárdáját. A futsal NB I hétfői rangadója azonban Boromisza Dániel sajnálatos sérülése miatt marad emlékezetes, aki az első diagnózis szerint szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom Csapatkapitány-helyettesünk súlyos sérülést szenvedett A debreceni Vass Ottó agresszív belépőjét követően csapatkapitány-helyettesünk, Boromisza Dániel szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom
2021. november 3. 10:18