nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
Balaton Bútor FCV
Kistarcsa
2022. január 21.
Utolsó mérkőzés
DEAC
3
Balaton Bútor FCV
9
tegnap
#együttdobban

Szép győzelem a Balatonfüred ellen

Az Ihász Bence vezette U16-os csapatunk háromgólos diadalt aratott a vendég Balatonfüred felett a megyei bajnokság legutóbbi fordulójában.

U16-os megyei bajnokság, 8. forduló
SZILÁGYI DSE - BALATONFÜREDI USC 4-1 (2-0)
Gólszerzőink: Schalbert (2), Ódor, Pálfi

Így értékelt Ihász Bence, U16-os csapatunk vezetőedzője:

Végre teljes kerettel tudtunk kiállni: ez a mutatott játékunkon is meglátszódott. Védekezésben agresszívan letámadtuk az ellenfelet, ennek a következménye volt, hogy az első félvonásban egyszer rúgtak csak kapura a fürediek. Egy nagykönyvben megírt támadás után meg is szereztük a vezetést, majd ezt megtoldottuk Ódor Bazsi szép átlövés-góljával. A második félidőben ahogy fáradtunk, úgy kellett felhagyni a presszingünkkel, de visszaállva is nagyon kompaktak voltunk, jól zártuk a területeket, minden klappolt. Csak dicséret illeti a fiúkat, akik megmutatták, hogy a regionális bajnokságban is játszó fürediek ellen is tudnak jól játszani. Gratulálok!

Következő, egyben az őszi szezon utolsó fordulója novemberben harmadikán a Gyulafirátót otthonában lesz. 

#együttdobban #hajrászilágyi

futsalveszprem.hu

További cikkek

Játékosaira bízta a döntést, hogy folytatódjon-e a mérkőzés Vezetőedzőnk, Fehér Zsolt vegyes érzelmekkel értékelte az elmúlt esti, a házigazda Debrecen ellen 9-3-ra megnyert találkozót, amelyen csapatkapitány-helyettesünk, Boromisza Dániel szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom Elek: nem sikerült az ellenfél stílusára reagálnunk Az alapszakasz hétfő esti rangadóján 9-3-ra sikerült felülmúlnunk a házigazda DEAC alakulatát. Győzelmünket ugyanakkor Boromisza Dániel súlyos sérülése beárnyékolta. De hogy értékelte a látottakat a Debrecen vezetőedzője? elolvasom Sikeres volt Boromisza Dániel műtétje! Az éjszaka folyamán a csapatkapitány-helyettes Boromisza Dánielen lábműtét hajtottak végre a debreceni kórházban. Örömmel értesítjük szurkolóinkat: a beavatkozás sikerrel zárult. elolvasom Boromisza Dánielnek ajánljuk a győzelmünket! Hatalmas lépést tett a felsőházi rájátszás felé a Balaton Bútor FC Veszprém, miután idegenben kiütötte a DEAC gárdáját. A futsal NB I hétfői rangadója azonban Boromisza Dániel sajnálatos sérülése miatt marad emlékezetes, aki az első diagnózis szerint szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom Csapatkapitány-helyettesünk súlyos sérülést szenvedett A debreceni Vass Ottó agresszív belépőjét követően csapatkapitány-helyettesünk, Boromisza Dániel szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom
2021. október 28. 9:49