nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
Balaton Bútor FCV
Kistarcsa
2022. január 21.
Utolsó mérkőzés
DEAC
3
Balaton Bútor FCV
9
tegnap
#együttdobban

Fehér Zsolt: Láttam a könnyeket a játékosaim szemében!

Az alapszakasz kilencedik fordulójának rangadóján 3-2-es vereséget szenvedtünk a vendég Berettyóújfalu csapata ellen. Vezetőedzőnk elgondolkodtatóan értékelte a látottakat.

Kapcsolódó cikk
Vereség emelt fővel
Először vesztett ponto(ka)t hazai pályán a futsal NB I-ben a Balaton Bútor FC Veszprém, amely a péntek esti rangadón több sebből vérezve is alaposan megnehezítette a Berettyóújfalu dolgát.

Fehér Zsolt, a Balaton Bútor FC Veszprém vezetőedzője:

Kemény, végletekig kiélezett mérkőzésen vagyunk túl, amelyen nem érdemeltünk vereséget. Ha nem is sikerült begyűjtenünk a három pontot, a győzelmet a szememben egyértelműen a mi együttesünk érte el. Egytől egyig minden játékosom a maximumot nyújtotta: a srácok a szívüket-lelküket kitették a pályára. Könnyeket felfedezni a szemükben a lefújás után igencsak elgondolkodtató volt. Úgy vélem, a sorsunk nem a saját kezünkben volt. Sokszor teszem fel magamnak a kérdést, ki és mi dönti el, hogy egy adott szituációban mi a különbség sárga- és piros lap között. A válaszokat továbbra sem találom. Az, hogy egy felfokozott hangulatú, izgalmas rangadón legyint egyet a játékos, mert nem neki ítélték az oldalberúgást, amely jogosan őt illette volna éppúgy sárga, mint amikor alattomosan utána csúsznak egy futsalosnak, aki ezt követően nem tudja folytatni a játékot? Arról nem is beszélve, hogy a közelmúltban szintén sárgát ért, hogy egy szereléssel bokatörés mellett keresztszalag-szakadást is okoztak egy játékosnak, akinek egyúttal a sportolói karrierje is veszélybe került. Ez mind-mind sárga lap. Felteszem ismét a kérdést: hogy is van ez? Egy legyintés, és egy közel egy évig tartó sérülés okozása azonos szankciót érdemel? Igazságos ez? Az országban agresszívként tartanak bennünket számon, ugyanakkor mi még soha, senkinek nem okoztunk maradandó sérülést! Bátran ígérhetem, hogy nem is fogunk! A szurkolóink irányába szeretnék köszönetet mondani és kifejezni minden tiszteletemet. Ilyen publikummal az országban egyetlen csapat és város sem büszkélkedhet. Egymás kezét fogva dolgozunk tovább. Bízom benne, hogy hamarosan újult erővel fogunk felemelkedni!

#együttdobban #ezveszprém

futsalveszprem.hu

További cikkek

Játékosaira bízta a döntést, hogy folytatódjon-e a mérkőzés Vezetőedzőnk, Fehér Zsolt vegyes érzelmekkel értékelte az elmúlt esti, a házigazda Debrecen ellen 9-3-ra megnyert találkozót, amelyen csapatkapitány-helyettesünk, Boromisza Dániel szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom Elek: nem sikerült az ellenfél stílusára reagálnunk Az alapszakasz hétfő esti rangadóján 9-3-ra sikerült felülmúlnunk a házigazda DEAC alakulatát. Győzelmünket ugyanakkor Boromisza Dániel súlyos sérülése beárnyékolta. De hogy értékelte a látottakat a Debrecen vezetőedzője? elolvasom Sikeres volt Boromisza Dániel műtétje! Az éjszaka folyamán a csapatkapitány-helyettes Boromisza Dánielen lábműtét hajtottak végre a debreceni kórházban. Örömmel értesítjük szurkolóinkat: a beavatkozás sikerrel zárult. elolvasom Boromisza Dánielnek ajánljuk a győzelmünket! Hatalmas lépést tett a felsőházi rájátszás felé a Balaton Bútor FC Veszprém, miután idegenben kiütötte a DEAC gárdáját. A futsal NB I hétfői rangadója azonban Boromisza Dániel sajnálatos sérülése miatt marad emlékezetes, aki az első diagnózis szerint szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom Csapatkapitány-helyettesünk súlyos sérülést szenvedett A debreceni Vass Ottó agresszív belépőjét követően csapatkapitány-helyettesünk, Boromisza Dániel szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom
2021. október 23. 16:59