nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
HALADÁS VSE
2024. április 26.
Utolsó mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
6
1. FC VESZPRÉM
0
2024. április 22.
#együttdobban

Fehér Zsolt: Láttam a könnyeket a játékosaim szemében!

Az alapszakasz kilencedik fordulójának rangadóján 3-2-es vereséget szenvedtünk a vendég Berettyóújfalu csapata ellen. Vezetőedzőnk elgondolkodtatóan értékelte a látottakat.

Kapcsolódó cikk
Vereség emelt fővel
Először vesztett ponto(ka)t hazai pályán a futsal NB I-ben a Balaton Bútor FC Veszprém, amely a péntek esti rangadón több sebből vérezve is alaposan megnehezítette a Berettyóújfalu dolgát.

Fehér Zsolt, a Balaton Bútor FC Veszprém vezetőedzője:

Kemény, végletekig kiélezett mérkőzésen vagyunk túl, amelyen nem érdemeltünk vereséget. Ha nem is sikerült begyűjtenünk a három pontot, a győzelmet a szememben egyértelműen a mi együttesünk érte el. Egytől egyig minden játékosom a maximumot nyújtotta: a srácok a szívüket-lelküket kitették a pályára. Könnyeket felfedezni a szemükben a lefújás után igencsak elgondolkodtató volt. Úgy vélem, a sorsunk nem a saját kezünkben volt. Sokszor teszem fel magamnak a kérdést, ki és mi dönti el, hogy egy adott szituációban mi a különbség sárga- és piros lap között. A válaszokat továbbra sem találom. Az, hogy egy felfokozott hangulatú, izgalmas rangadón legyint egyet a játékos, mert nem neki ítélték az oldalberúgást, amely jogosan őt illette volna éppúgy sárga, mint amikor alattomosan utána csúsznak egy futsalosnak, aki ezt követően nem tudja folytatni a játékot? Arról nem is beszélve, hogy a közelmúltban szintén sárgát ért, hogy egy szereléssel bokatörés mellett keresztszalag-szakadást is okoztak egy játékosnak, akinek egyúttal a sportolói karrierje is veszélybe került. Ez mind-mind sárga lap. Felteszem ismét a kérdést: hogy is van ez? Egy legyintés, és egy közel egy évig tartó sérülés okozása azonos szankciót érdemel? Igazságos ez? Az országban agresszívként tartanak bennünket számon, ugyanakkor mi még soha, senkinek nem okoztunk maradandó sérülést! Bátran ígérhetem, hogy nem is fogunk! A szurkolóink irányába szeretnék köszönetet mondani és kifejezni minden tiszteletemet. Ilyen publikummal az országban egyetlen csapat és város sem büszkélkedhet. Egymás kezét fogva dolgozunk tovább. Bízom benne, hogy hamarosan újult erővel fogunk felemelkedni!

#együttdobban #ezveszprém

futsalveszprem.hu
2021. október 23. 17:59