nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
Balaton Bútor FCV
Kistarcsa
2022. január 21.
Utolsó mérkőzés
DEAC
3
Balaton Bútor FCV
9
tegnap
#együttdobban

Nem bírt az Újpesttel az U20

A kiemelt korosztályos bajnokságban szereplő rangidős együttesünk 4-1-es vereséget szenvedett a vendég Újpest gárdájától az elmúlt körben.

Futsal NB U20, 5. forduló:
Szilágyi DSE - Újpest 1-4 (0-3)
Veszprém, Március 15. utcai sportcsarnok
A Szilágyi DSE gólszerzője: Fellembek (23.)

Két közel azonos képességű csapat csatájából a magabiztosabb, a helyzeteivel jobban sáfárkodó, és talán a győzelmet kicsit jobban akaró vendégcsapat jött ki győztesen.

A mérkőzés megint nem úgy indult, ahogy szerettük volna: hamar vezetéshez jutott az Újpest. Ezt követően büntetőhöz jutottunk, amely kimaradt, és sajnos az ellentámadásból gólt kaptunk. A bajt még tetézte, hogy kapusunkat egy ütemtelen kijövetel után ki is állították, és a 4/3-as szituációt gólra is váltották az újpestiek (0-3). Innen nem volt egyszerű, hisz mezőnyjátékossal a kapuban, háromgólos hátránnyal vonulhattunk a szünetre.

A második játékrészben szinte végig 5/4-es szisztémát alkalmaztuk, amit olykor jól csináltunk, hiszen a helyzetekig eljutottunk, de azok kimaradtak. Ebben a játékrészben egy-egy gól esett mindkét oldalon, így a gólkülönbség nem változott (végeredmény: 1-4).

Németh Gábor vezetőedző a mérkőzést követően elmondta:

Sokat kell még javulnunk, ahhoz, hogy az ilyen összecsapásokat három ponttal zárjuk. A meccs képe alapján reális eredmény született.

futsalveszprem.hu

További cikkek

Játékosaira bízta a döntést, hogy folytatódjon-e a mérkőzés Vezetőedzőnk, Fehér Zsolt vegyes érzelmekkel értékelte az elmúlt esti, a házigazda Debrecen ellen 9-3-ra megnyert találkozót, amelyen csapatkapitány-helyettesünk, Boromisza Dániel szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom Elek: nem sikerült az ellenfél stílusára reagálnunk Az alapszakasz hétfő esti rangadóján 9-3-ra sikerült felülmúlnunk a házigazda DEAC alakulatát. Győzelmünket ugyanakkor Boromisza Dániel súlyos sérülése beárnyékolta. De hogy értékelte a látottakat a Debrecen vezetőedzője? elolvasom Sikeres volt Boromisza Dániel műtétje! Az éjszaka folyamán a csapatkapitány-helyettes Boromisza Dánielen lábműtét hajtottak végre a debreceni kórházban. Örömmel értesítjük szurkolóinkat: a beavatkozás sikerrel zárult. elolvasom Boromisza Dánielnek ajánljuk a győzelmünket! Hatalmas lépést tett a felsőházi rájátszás felé a Balaton Bútor FC Veszprém, miután idegenben kiütötte a DEAC gárdáját. A futsal NB I hétfői rangadója azonban Boromisza Dániel sajnálatos sérülése miatt marad emlékezetes, aki az első diagnózis szerint szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom Csapatkapitány-helyettesünk súlyos sérülést szenvedett A debreceni Vass Ottó agresszív belépőjét követően csapatkapitány-helyettesünk, Boromisza Dániel szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom
2021. október 22. 13:27