nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
Balaton Bútor FCV
Kistarcsa
2022. január 21.
Utolsó mérkőzés
DEAC
3
Balaton Bútor FCV
9
tegnap
#együttdobban

Schalbert vezetésével újabb diadalt aratott az U17

A kiemelt futsal-bajnokságban jeleskedő U17-es csapatunk háromgólos diadalt aratott a jó erőt képviselő Újpest gárdája ellen az elmúlt fordulóban.

Futsal NBI U17, 5. forduló:
Szilágyi DSE - Újpest FC 5-2 (2-1)
Veszprém, Március 15. utcai sportcsarnok.
Szilágyi: Koncsol Norbert - Meczner Boldizsár, Dorogi Gergő, Molnár Dániel, Bognár Patrik
Csere: Schalbert Dominik, Juhász Márk, Nagy Zsombor, Varga Milán, Ódor Balázs, Fenes Dávid, Tóth Benedek, Hámori Marcell. 
Gólszerzőink: Schalbert Dominik (2), Fenes Dávid, Molnár Dániel, Bognár Patrik.

Jól kezdtük a mérkőzést, kezdeményezően játszottunk, sok helyzetet kialakítva az első tíz percben kétgólos előnyre tettünk szert: előbb Fenes Dávid talált be öt méterről (7. perc), majd a 10. percben Schalbert Dominik ragasztott nagy bombát a jobb felső sarokba. Ezt követően is irányítottuk az összecsapást, ám ellenfelünknek egy szemfüles góllal sikerült szépítenie. Az Újpest kapusa a továbbiakban remekül védett, így egygólos előnnyel vonulhattunk pihenőre (félidei állás: 2-1).

A második felvonásban sem változott a játék képe, egy rossz labdakihozatal után egál volt az állás (23. perc 2-2). Ezután sikerült még jobban felpörögnünk és sok helyzetünk közül hármat értékesítve végül magabiztos győzelmet arattunk.

Góljaink tekintetében Schalbert Dominik másodszor volt eredményes egy ziccert kihasználva a 25. percben, majd egy labdaszerzés után Molnár Dániel lőtt a léc alá (30. perc). Végül pedig Schalbert Dominik passzát Bognár Patrik helyezte közelről a kapuba egy szép kontratámadás végén a 37. percben (végeredmény: 5-2).

Így értékelte a látottakat

Weisz Zoltán, a Szilágyi vezetőedzője:

Összességében az előző fordulókhoz képest pozitívum volt, hogy amérkőzésen jóval kevesebb labdát adtunk el. Több jó döntést is hoztunk támadásban, mindenkinek végig játéklehetőséget biztosítva három sorral játszottuk le a mérkőzést. Az összes játékosom teljesítményével elégedett vagyok, de a mai napon Schalbert Dominikot tudnám kiemelni, aki góljaival, játékával kiemelkedett a társai közül.  

#együttdobban #ezveszprém

futsalveszprem.hu

További cikkek

Játékosaira bízta a döntést, hogy folytatódjon-e a mérkőzés Vezetőedzőnk, Fehér Zsolt vegyes érzelmekkel értékelte az elmúlt esti, a házigazda Debrecen ellen 9-3-ra megnyert találkozót, amelyen csapatkapitány-helyettesünk, Boromisza Dániel szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom Elek: nem sikerült az ellenfél stílusára reagálnunk Az alapszakasz hétfő esti rangadóján 9-3-ra sikerült felülmúlnunk a házigazda DEAC alakulatát. Győzelmünket ugyanakkor Boromisza Dániel súlyos sérülése beárnyékolta. De hogy értékelte a látottakat a Debrecen vezetőedzője? elolvasom Sikeres volt Boromisza Dániel műtétje! Az éjszaka folyamán a csapatkapitány-helyettes Boromisza Dánielen lábműtét hajtottak végre a debreceni kórházban. Örömmel értesítjük szurkolóinkat: a beavatkozás sikerrel zárult. elolvasom Boromisza Dánielnek ajánljuk a győzelmünket! Hatalmas lépést tett a felsőházi rájátszás felé a Balaton Bútor FC Veszprém, miután idegenben kiütötte a DEAC gárdáját. A futsal NB I hétfői rangadója azonban Boromisza Dániel sajnálatos sérülése miatt marad emlékezetes, aki az első diagnózis szerint szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom Csapatkapitány-helyettesünk súlyos sérülést szenvedett A debreceni Vass Ottó agresszív belépőjét követően csapatkapitány-helyettesünk, Boromisza Dániel szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom
2021. október 21. 15:30