nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
Balaton Bútor FCV
Kistarcsa
2022. január 21.
Utolsó mérkőzés
DEAC
3
Balaton Bútor FCV
9
tegnap
#együttdobban

A bronzérmes az ezüstérmest fogadja

Hibátlan hazai mérlegének megőrzése reményében lép parkettre pénteken (18.30) a Balaton Bútor FC Veszprém, amely a négyszeres bajnok Berettyóújfalut látja vendégül.

Szerző: Zatkalik Dávid / vehir.hu

Első győzelmét aratta idegenben a futsal NB I idei kiírásában hétfőn a bronzérmes Veszprém, amely az újonc, sereghajtó Kistarcsa otthonából hozta el mindhárom bajnoki pontot (2-3).

Kapcsolódó cikk
Először nyertünk vendégségben
A Balaton Bútor FC Veszprém küzdelmes mérkőzésen 3-2-re győzött az újonc, sereghajtó Kistarcsa vendégeként hétfőn a futsal NB I-ben.

A bakonyiak fontos sikert értek el, hiszen tapadni tudtak az élmezőnyhöz, a mutatott játékkal egyáltalán nem volt elégedett Fehér Zsolt vezetőedző.

A helyzetkihasználás terén komoly hiányérzetem van, hiszen hatszor álltunk szemben a Kistarcsa kapusával, de rendre rossz döntéseket hoztunk, s elpuskáztuk a ziccereinket. Ebben is javulnunk kell a következő mérkőzésre.

A következő ellenfél pedig a négyszeres bajnok (2007/2008, 2008/2009, 2013/2014, 2018/2019), az előző idényben ezüstérmet szerző Berettyóújfalu, amely a jelenlegi kiírásban egyelőre elmarad korábbi top formájától. Négy győzelmével, egy döntetlenjével és két vereségével a tabella ötödik helyén áll, igaz, egy mérkőzéssel kevesebbet játszott közvetlen riválisainál. Fehér Zsolt azonban hangsúlyozta: egy kiváló együttes érkezik pénteken a Március 15. utcai csarnokba.

Hazai pályán százszázalékos a Veszprém a 2021/2022-es idénybenHazai pályán százszázalékos a Veszprém a 2021/2022-es idényben

Az elmúlt években inkább a külföldi játékosokat favorizálták a Berettyónál. Az új szabálynak köszönhetően azonban meg kellett válniuk több remek légiósuktól. Trencsényi János személyében kiváló vezetőedzőjük irányítja őket, aki remek magyar válogatott játékosokkal dolgozhat együtt

– fogalmazott Fehér Zsolt, aki aláhúzta: a céljuk ezzel együtt is változatlan: meg akarják őrizni a hazai veretlenségünket.

Ha a játékosaim ugyanabban a felfogásban fognak pályára lépni, mint legutóbb a Debrecen vendéglátójaként, akkor biztos vagyok benne, hogy egy nagyon hajtós, kemény mérkőzésen nyerni fogunk. A sikerünk nyitja, hogy a helyzeteinknél koncentráltak legyünk és a legjobb döntéseket hozzuk meg, de ennél is fontosabb lesz a védekezésünk, mert remek kvalitású játékosok alkotják a Berettyóújfalu keretét.

Mint megtudtuk, a régóta maródi Komáromi Péter, s a nemrég sérvvel műtött Bencsik Ádám mellett többen is kisebb-nagyobb sérülésekkel küszködnek. Emiatt jelen állás szerint a gárda fiatal játékosaira az eddigieknél nagyobb szerep hárulhat.

futsalveszprem.hu

További cikkek

Játékosaira bízta a döntést, hogy folytatódjon-e a mérkőzés Vezetőedzőnk, Fehér Zsolt vegyes érzelmekkel értékelte az elmúlt esti, a házigazda Debrecen ellen 9-3-ra megnyert találkozót, amelyen csapatkapitány-helyettesünk, Boromisza Dániel szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom Elek: nem sikerült az ellenfél stílusára reagálnunk Az alapszakasz hétfő esti rangadóján 9-3-ra sikerült felülmúlnunk a házigazda DEAC alakulatát. Győzelmünket ugyanakkor Boromisza Dániel súlyos sérülése beárnyékolta. De hogy értékelte a látottakat a Debrecen vezetőedzője? elolvasom Sikeres volt Boromisza Dániel műtétje! Az éjszaka folyamán a csapatkapitány-helyettes Boromisza Dánielen lábműtét hajtottak végre a debreceni kórházban. Örömmel értesítjük szurkolóinkat: a beavatkozás sikerrel zárult. elolvasom Boromisza Dánielnek ajánljuk a győzelmünket! Hatalmas lépést tett a felsőházi rájátszás felé a Balaton Bútor FC Veszprém, miután idegenben kiütötte a DEAC gárdáját. A futsal NB I hétfői rangadója azonban Boromisza Dániel sajnálatos sérülése miatt marad emlékezetes, aki az első diagnózis szerint szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom Csapatkapitány-helyettesünk súlyos sérülést szenvedett A debreceni Vass Ottó agresszív belépőjét követően csapatkapitány-helyettesünk, Boromisza Dániel szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom
2021. október 21. 15:05