nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
1. FC VESZPRÉM
2024. április 22.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
2
DEAC
3
2024. április 8.
#együttdobban

Tiszteljük a Kistarcsa csapatát!

Hétfőn este (19.30) a sereghajtó Kistarcsa otthonában idei első idegenbeli győzelmünk reményében lépünk parkettre. Az újonc elleni bajnoki mérkőzés előtt vezetőedzőnket és válogatott kapusunkat is megszólaltattuk.
Kapcsolódó cikk
A sereghajtó otthonába látogatunk
Az alapszakasz nyolcadik körében az NB I újonca, a Kistarcsa lát vendégül bennünket.

Vezetőedzőnk, Fehér Zsolt szavai:

Egy igazán kiélezett, jó mérkőzést tudhatunk a hátunk mögött, hiszen úgy sikerült felülmúlnunk a jó erőt képviselő DEAC csapatát, hogy több sebből is vérzett a csapatunk. A helyzetünk nem lett jobb, de lelkiismeretesen folytattuk a munkát, maradéktalanul felkészültünk a sereghajtó ellen. A Kistarcsát nem szabad félvállról venni; az újonc az idei bajnokságban már többször bizonyított. Ismerjük az erősségeiket, ugyanakkor tisztában vagyunk a hiányosságaikkal is. Tavaly a kupasorozatban, idén felkészülési mérkőzésen is megmérkőztünk velük. Minden játékosomtól olyan koncentrációt és hozzáállást várok, mint a Debrecen elleni hazai mérkőzésünkön. Ha mindez teljesül, akkor hétfőn este az idei első idegenbeli győzelmünket fogjuk aratni.

Kapcsolódó cikk
Élő közvetítés: Kistarcsa – Veszprém
Élő közvetítés 19.30-tól a Gyáli Sportközpontból.

Válogatott kapusunk, Spandler Mátyás gondolatai:

Sajnos az idei kiírásban még nem sikerült győzelmet aratnunk vendégségben. Szeretnénk megtörni ezt a rossz szériát még akkor is, ha több hiányzónk is akad. Támaszt nyújtunk egymásnak, biztatjuk a másikat, így készültünk fel erre az összecsapásra is. A Kistarcsa együttesét a végletekig tiszteljük. Vendéglátónk rendre szoros mérkőzéseket játszott a bajnokságban. Bízom a csapatunkban, mindent meg fogunk tenni a győzelemért.

#együttdobban #ezveszprém

futsalveszprem.hu
2021. október 18. 10:07