nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
HALADÁS VSE
holnap
Utolsó mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
6
1. FC VESZPRÉM
0
2024. április 22.
#együttdobban

A futsal volt a főszerepben a projektnapon

A Szilágyi Erzsébet Keresztény Általános és Alapfokú Művészeti Iskola pályaorientációs napján a gyerekek a Balaton Bútor FC Veszprém futsalosaival is sportolhattak, beszélgethettek.

Egyesületünk tanintézménye, a Szilágyi Keresztény Iskola pénteken pályaorientációs napot tartott. Az tanítás nélküli eseményen a gyermekek több programon is részt vehettek. Az ötödik, hatodik osztályosok számára az iskola területén jelen volt a tűzoltóság, a honvédség, de a Balaton Bútor FCV NB I-es futsalosaival is találkozhattak a tanulók.

A Magyar Kupa-címvédő gárda játékosai egytől egyig minden gyermeknek válaszoltak a kérdéseire. A fiatalok együtt is rúghatták a bőrt a profikkal. Az iskola vezetősége minden évben megrendezi ezt a programot, amely idén is nagy sikert aratott. A lebonyolításban a testnevelő munkaközösség tagjai is segédkeztek.

Köztük volt a Szilágyi DSE elnöke, Varga Tünde, valamint az edző Vati Gergő is. Rajki Tamás, a veszprémi futsalcsapat ügyvezetője a projektnap megnyitóján elmondta, klubjuk szoros kapcsolatot ápol az egyesülettel, hiszen az utánpótláskorú játékosaik egytől egyig a Szilágyi színeiben szerepelnek.

A hetedik és nyolcadik osztályos diákoknak pedig a pályaválasztással kapcsolatban voltak előadások. A középiskola előtt álló fiatalok városunk gimnáziumaival és a Szakképzési Centrum intézményeivel is megismerkedhettek. Ebben a programban egykori Szilágyis diákok és szakemberek segédkeztek.

futsalveszprem.hu
2021. október 15. 17:18