A gyermekek az eredmények előtt

Hétvégén az U9-es korcsoportban szereplő csapataink is megkezdték küzdelmeiket a megyei futsal-bajnokságban.

"A legkisebbek esetében nem az eredményességre összpontosítunk. Elsődleges feladatunknak azt tekintjük, hogy a picik megszeressék a futsalt, jól érezzék magukat egymás között" – így fogalmazott egyesületünk elnöke, Varga Tünde, miután az áltata irányított U9-es csapatok szépen teljesítettek a megyei futsal-bajnokság hétvégi, első körében.

Ez egy út kezdete, ami azt jelenti, hogy a mérkőzés egyelőre még eszköz, nem feladat. A cél az, hogy minden gyermek jól érezze magát, egyforma arányban jussanak a kicsik játéklehetőséghez. A picik egymástól is sokat tanulhatnak, cseleket, egyéni megoldásokat leshetnek el, amelyeket később kamatoztatni tudnak majd. A tornán mindezeket megtapasztaltam. Gratulálok a srácoknak, nagyon ügyesek voltak!

– vélekedett Varga Tünde.

#együttdobban #ezveszprém

futsalveszprem.hu

További cikkek

Szeretem, Megvédem! A Magyar Honvédség országos kampányt indított, amelynek célja, hogy minél többen megismerhessék az általuk kínált területvédelmi tartalékos szolgálat adta lehetőségeket. A kampány mottója a Szeretem, Megvédem! – ez jellemzi a tartalékost, hiszen készen áll arra, hogy megvédje saját környezetét és a hazát. elolvasom Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom
2021. október 10. 18:08