nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
Balaton Bútor FCV
Kistarcsa
2022. január 21.
Utolsó mérkőzés
DEAC
3
Balaton Bútor FCV
9
tegnap
#együttdobban

Fehér Zsolt: A kapusteljesítmény döntött!

A férfi futsal NB I alapszakaszának hatodik körében 6-2-re alulmaradtunk a vendéglátó Aramis gárdájával szemben hétfőn este. Vezetőedzőnk csalódottan értékelt a találkozót követően.

Kapcsolódó cikk
Pont nélkül távoztunk Budaörsről
Csapatunknak idei harmadik idegenbeli NB I-es mérkőzésén sem sikerült nyernie: hétfőn este az Aramis otthonában maradtunk alul 6-2-re.

Fehér Zsolt, a Balaton Bútor FC Veszprém vezetőedzője:

Az a csapat szerezte meg a három pontot, amely jobb kapusteljesítménnyel tudott előrukkolni. Mindkét fél előtt rengeteg lehetőség adódott, de ezúttal az Aramis jobban tudta kihasználni azokat. Próbáltunk talpra állni, visszakapaszkodni a mérkőzésbe, amely érdekében komoly erőket mozgósítottunk. Emlékszem, 4-2-es állásnál emberelőnyös játékra váltott a házigazda, nekünk azonban sikerült labdát szereznünk. Ekkor Serginhot a nyakánál fogva rántotta le a visszarohanó vészkapus Keresztury. A szabályok értelmében ezért piros lap járt volna. A játékvezető egyetlen méterre állt az esettől, de valamiért nem nagyon akarta észrevenni. Az ellentámadásból pedig gólt kaptunk, ami végleg megpecsételte a sorsunkat. Annyi szent, hogy több játékosomnak is rendet kell tennie a fejében, ha csapatomban akar játszani. Ez a teljesítmény, akarat itt nem elegendő. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy több sérült is van a meghatározó futsalosaink között. Ha másért nem is, a többieknek legalább ezért 120 %-on kellett volna pörögniük. Nagyon köszönjük a biztatást azon szurkolóinknak, akik ellátogattak Budaörsre és az első másodperctől az utolsóig szorítottak a csapatunkért!

#együttdobban #ezveszprém

futsalveszprem.hu

További cikkek

Játékosaira bízta a döntést, hogy folytatódjon-e a mérkőzés Vezetőedzőnk, Fehér Zsolt vegyes érzelmekkel értékelte az elmúlt esti, a házigazda Debrecen ellen 9-3-ra megnyert találkozót, amelyen csapatkapitány-helyettesünk, Boromisza Dániel szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom Elek: nem sikerült az ellenfél stílusára reagálnunk Az alapszakasz hétfő esti rangadóján 9-3-ra sikerült felülmúlnunk a házigazda DEAC alakulatát. Győzelmünket ugyanakkor Boromisza Dániel súlyos sérülése beárnyékolta. De hogy értékelte a látottakat a Debrecen vezetőedzője? elolvasom Sikeres volt Boromisza Dániel műtétje! Az éjszaka folyamán a csapatkapitány-helyettes Boromisza Dánielen lábműtét hajtottak végre a debreceni kórházban. Örömmel értesítjük szurkolóinkat: a beavatkozás sikerrel zárult. elolvasom Boromisza Dánielnek ajánljuk a győzelmünket! Hatalmas lépést tett a felsőházi rájátszás felé a Balaton Bútor FC Veszprém, miután idegenben kiütötte a DEAC gárdáját. A futsal NB I hétfői rangadója azonban Boromisza Dániel sajnálatos sérülése miatt marad emlékezetes, aki az első diagnózis szerint szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom Csapatkapitány-helyettesünk súlyos sérülést szenvedett A debreceni Vass Ottó agresszív belépőjét követően csapatkapitány-helyettesünk, Boromisza Dániel szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom
2021. október 5. 8:06