Futsaltornán bizonyíthattak fiataljaink

Az U13-as és U11-es csapataink hétvégén hazai környezetben adhattak számot a tudásukról.

A fiatalabbaknál öt csapat alkotta a csoportot: egyesületünk két alakulattal nevezett. Látszódott, hogy bele kell még erősödnünk a korcsoportba, hiszen tavaly még mindenki az U9-es korcsoportban szerepelt.

Szilágyi A U11 / Edző: Vati GergőSzilágyi A U11 / Edző: Vati Gergő

A kezdeti bátortalan játékot később felváltotta a harciasság, ami eredményre is vezetett. Játékosainkban nagy a fejlődési potenciál: ha továbbra is ilyen szorgalmasan edzenek, szép eredményeket érhetnek el Vati Gergő vezetésével.

Szilágyi B U11 / Edző: Bakonyi DánielSzilágyi B U11 / Edző: Bakonyi Dániel

A nagyobbaknál a Tapolca csapata nem tudott részt venni az eseményen, így a mi két csapatunk mellet még a Fehérvárcsurgó szerepelt az eseményen. Bár riválisunk fizikálisan egálban volt velünk, látszott, hogy játékban előrébb tartunk.

Szilágyi B U13 / Edző: Vati GergőSzilágyi B U13 / Edző: Vati Gergő

Technikai és taktikai dolgokat is tudtunk gyakorolni az edzésen tanultakból. Kíváncsian várjuk a következő fordulót, hogy a Tapolca milyen játékerőt képvisel!

#együttdobban #ezveszprém

futsalveszprem.hu

További cikkek

Szeretem, Megvédem! A Magyar Honvédség országos kampányt indított, amelynek célja, hogy minél többen megismerhessék az általuk kínált területvédelmi tartalékos szolgálat adta lehetőségeket. A kampány mottója a Szeretem, Megvédem! – ez jellemzi a tartalékost, hiszen készen áll arra, hogy megvédje saját környezetét és a hazát. elolvasom Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom
2021. október 4. 10:30