nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
1. FC VESZPRÉM
2024. április 22.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
2
DEAC
3
2024. április 8.
#együttdobban

Tíz év munkáját rejti a kupasiker

Magyar Kupa-győzelem ide vagy oda, a Balaton Bútor FCV ügyvezetője Rajki Tamás hangsúlyozta, nem dőlhetnek hátra, nem veszíthetik szem elől a másik céljukat. Továbbra is két lábbal a földön kell járniuk, hiszen fontos mérkőzések várnak még rájuk, amelyek tétje a bajnoki bronzérem lesz.

A fokozatosság varázsa – a titok, amely sokkal több ajtó nyitására biztosít lehetőséget, ha türelmesen vesszük az akadályokat. Immár tíz esztendeje, hogy megalakult városunk futsalcsapata. Az egykori baráti társaság mára már megkerülhetetlen klubbá nőtte ki magát a honi élvonalban. A munka gyümölcse pedig kétségkívül beért, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a múlt hétvégi férfi futsal Magyar Kupa-győzelem.

Az elmúlt évtizedben mindig szem előtt tartottuk azt, hogy a nálunk szereplő játékosoknak biztonságot nyújthassunk. Ehhez elengedhetetlen volt, hogy ne akarjunk túl nagyot álmodni. Ugyanis ha az ember egyszerre több lépcsőfokot kíván meglépni, könnyen előfordulhat, hogy elesik. Inkább évről-évre fokozatosan lépegettünk előre, de mindig betartottuk, amit a játékosoknak ígértünk

– reagált a vehir.hu megkeresésére a Balaton Bútor FC Veszprém ügyvezetője, Rajki Tamás. A klubvezető emlékeztetett, egyesületük az elmúlt tíz évben hatszor kvalifikálta magát a Magyar Kupa négyes döntőjébe, ahol két alkalommal ezüstérmet szerzett a veszprémi csapat. Rámutatott, az idén jött el a pillanat, amikor mind szakmailag, mind a játékosállományt tekintve valódi esélyük nyílt a végső győzelemre.

Tíz év fáradhatatlan munkáját rejti a kupagyőzelem, amelyre örökké büszkék leszünk. A játékosok valódi egységként működtek a pályán, a vezetőedző Fehér Zsolt pedig profi, váratlan húzásokkal rukkolt elő, amely többször is meglepte az esélyesebb Berettyóújfalu gárdáját. Nem megfeledkezve arról, hogy a szurkolók hite, buzdítása végül aranyat ért a hosszabbításban. A siker tehát közös!

Rajki Tamás ugyanakkor hangsúlyozta, az idény még messze nem ért véget. Kiemelte, a kupamámorból kilépve nem veszíthetik szem elől második idei céljukat, a bajnoki bronzérem megszerzését, amely három győzelemig tartó párharcban fog eldőlni a Debrecennel szemben. Az első összecsapást a felek pénteken 18.30-kor a veszprémi Március 15. utcai sportcsarnokban fogják játszani.

Továbbra is a földön kell járnunk, nem bízhatjuk el magunkat. Ugyanolyan alázattal és kitartással kell küzdenünk, mint a kupasikert megelőző időszakban. Ha így lesz, akkor esélyünk fog nyílni arra, hogy az idény végén még egy érmet akaszthassunk a nyakunkba. Feltétel nélkül bízom a stábban, a játékosokban, a klub összes dolgozójában, ahogy eddig is. A szurkolóinkat pedig tisztelem:

"remélem tudják, nagy szükségünk lesz rájuk!"

Az ügyvezető zárásként háláját fejezte ki a városvezetőség, valamint a támogatók irányába is. Úgy fogalmazott, ez a siker nem jöhetett volna létre, ha egyetlen láncszem is hiányzik a gépezetből. Reményét fejezte ki, hogy továbbra is együttes erővel haladhatnak majd tovább az úton, mert ha így lesz, akkor a soron következő idényekben már bajnoki tekintetben is megcélozhatják az aranyat, ami újabb történelmi siker lenne.

futsalveszprem.hu
2021. május 26. 13:33