Védettségi igazolvány, maszkviselés – látogathatók a veszprémi futsalmeccsek

A férfi futsal élvonalban szereplő alakulatunk hétfőn (18.30) nézők előtt rendezheti az éllovas Haladás elleni rangadóját a Március 15. utcai sportcsarnokban.

Tisztelt Szurkolók!

Örömmel értesítünk benneteket, hogy hétfőtől megnyithatjuk kapuinkat előttetek! Az enyhítésnek ugyanakkor feltételei is vannak: kizárólag azon vendégeinket engedhetjük be otthonunkba, akik érvényes oltási- és személyi igazolvánnyal rendelkeznek. Azok a felnőttek, akik előbbieket hiánytalanul felmutatják, kiskorú gyermekeiket is magukkal hozhatják.

Fontos azonban hangsúlyoznunk, hogy a MASZKVISELÉS TOVÁBBRA IS KÖTELEZŐ a csarnokunk belterületén!

Távolságtartás szempontjából tisztelettel kérjük szurkolóinkat, hogy lehetőségeik szerint vigyázzanak egymásra. Kézfertőtlenítőt több helyre kihelyezünk majd az épületben. Előre is köszönjük megértéseteket, segítő együttműködéseket. Jelen feltételek mellett mindenkit szeretettel várunk! Reméljük, hogy hamarosan teljes egészében visszakapjuk a régi életünket, de addig is óvjuk a másik egészségét: hazai mérkőzéseinket ahogy eddig, úgy a továbbiakban is élőben közvetítjük a csatornánkon!

Balaton Bútor FC Veszprém

futsalveszprem.hu

További cikkek

Sportoktatásban is élen jár a Szilágyi iskola Több veszprémi általános iskola kiemelten foglalkozik a gyermekek sportágbeli fejlesztésével. A Szilágyi iskolában mégis egész más a varázsa a labdarúgás oktatásának. Az intézmény a szülők vállairól a lehető legtöbb terhet próbálja átvenni: a tanítás és a sportoktatás összhangban zajlik. elolvasom Kupaaranyra bajnoki bronz! Megismételte eddig legnagyobb bajnoki sikerét, bronzérmes lett az NB I-ben a Balaton Bútor FC Veszprém. Fehér Zsolt együttese péntek este 9-1-re kiütötte a Debrecent, s 3-0-ra megnyerte a párharcot. elolvasom Idegenben is kiütöttük a DEAC-ot, egy lépés a bronzérem Immáron 2-0-ra vezet a futsal NB I bronzpárharcában a Balaton Bútor FC Veszprém, miután múlt heti hazai sikerét követően hétfőn idegenben is kiütötte a Debrecent. Fehér Zsolt együttese pénteken (18.30) hazai pályán szerezheti meg a harmadik helyet. elolvasom Tükörsima veszprémi sikerrel kezdődött a bronzpárbaj Az újdonsült Magyar Kupa-győztes Balaton Bútor FC Veszprém kiütéses, 6-1-es győzelmet aratott péntek este a vendég Debrecen felett a futsal NB I három nyert meccsig tartó bronzpárharcának első felvonásán. elolvasom Tíz év munkáját rejti a kupasiker Magyar Kupa-győzelem ide vagy oda, a Balaton Bútor FCV ügyvezetője Rajki Tamás hangsúlyozta, nem dőlhetnek hátra, nem veszíthetik szem elől a másik céljukat. Továbbra is két lábbal a földön kell járniuk, hiszen fontos mérkőzések várnak még rájuk, amelyek tétje a bajnoki bronzérem lesz. elolvasom
2021. május 1. 16:54