nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
Balaton Bútor FCV
Kistarcsa
2022. január 21.
Utolsó mérkőzés
DEAC
3
Balaton Bútor FCV
9
tegnap
#együttdobban

Kettős siker az Aramis ellen!

Szombaton elrajtolt a futsal élvonal idei kiírása két korosztályban is: U17-es és U20-as csapatunk hazai környezetben fogadta a budaörsi Aramis együttesét.

Németh Gábor elmondta, a fiatalok minden kérést betartva, szinte tökéletesen meccseltek. A vezetőedző kiemelte a kapusuk, Szabó teljesítményét, aki bravúros védéseivel oroszlánrészt vállalt a győzelemben.

Fiú futsal NB I U20 Nyugati csoport, 1. forduló:
Veszprém U17 – Aramis U17 4-2
Veszprémi gólszerzők: Kiss, Takács, Szentes, Palvek.


Weisz Zoltán hangsúlyozta, szervezetten, fegyelmezetten játszottak a tanítványai. A vezetőedző hozzátette, a lelkes, harcos védekezésnek és kiváló kapusteljesítménynek köszönhetően sikerült végül megtartaniuk előnyüket.

Fiú futsal NB I U17 Nyugati csoport, 1. forduló:
Veszprém U17 – Aramis U17 5-4
Veszprémi gólszerzők: Bognár (2), Lengyel, Kovács, Molnár.

futsalveszprem.hu

További cikkek

Játékosaira bízta a döntést, hogy folytatódjon-e a mérkőzés Vezetőedzőnk, Fehér Zsolt vegyes érzelmekkel értékelte az elmúlt esti, a házigazda Debrecen ellen 9-3-ra megnyert találkozót, amelyen csapatkapitány-helyettesünk, Boromisza Dániel szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom Elek: nem sikerült az ellenfél stílusára reagálnunk Az alapszakasz hétfő esti rangadóján 9-3-ra sikerült felülmúlnunk a házigazda DEAC alakulatát. Győzelmünket ugyanakkor Boromisza Dániel súlyos sérülése beárnyékolta. De hogy értékelte a látottakat a Debrecen vezetőedzője? elolvasom Sikeres volt Boromisza Dániel műtétje! Az éjszaka folyamán a csapatkapitány-helyettes Boromisza Dánielen lábműtét hajtottak végre a debreceni kórházban. Örömmel értesítjük szurkolóinkat: a beavatkozás sikerrel zárult. elolvasom Boromisza Dánielnek ajánljuk a győzelmünket! Hatalmas lépést tett a felsőházi rájátszás felé a Balaton Bútor FC Veszprém, miután idegenben kiütötte a DEAC gárdáját. A futsal NB I hétfői rangadója azonban Boromisza Dániel sajnálatos sérülése miatt marad emlékezetes, aki az első diagnózis szerint szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom Csapatkapitány-helyettesünk súlyos sérülést szenvedett A debreceni Vass Ottó agresszív belépőjét követően csapatkapitány-helyettesünk, Boromisza Dániel szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom
2020. szeptember 19. 19:16