nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
PTE-PEAC
2024. április 3.
Utolsó mérkőzés
PTE-PEAC
1
1. FC VESZPRÉM
5
tegnap
#együttdobban

Frank Tamás egy év után távozik a Veszprém éléről

Rajki Tamás ügyvezető elmondta: nem Frank Tamás irányításával képzelik el a NB I-es 1. FC Veszprém jövőjét.

A klubvezetés megkezdte a tárgyalásokat a lehetséges utódokkal, hivatalos döntés azonban egyelőre még nem született. Amint megegyeztek az új szakemberrel, azonnal tájékoztatni fogják szurkolóikat.

Frank Tamás a 2019/2020-as idény elején vette át a bakonyi alakulat irányítását, amellyel a Magyar Kupában négyes döntőbe jutott, ám a bajnokságban az előzetes várakozásoktól elmaradva szerepelt. A gárda a nyolcadik helyen zárta az NB I alapszakaszát, így az 5-10. helyért kiírt alsóházban kezdhette meg a rájátszást.

Ott egy győzelmet és egy vereséget ért el, így az alsóházban a második, összesítésben a hetedik helyen állt, amikor a koronavírus miatt előbb felfüggesztette, majd befejezetté nyilvánította a küzdelmeket a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ). A szövetség az elért eredményeket is törölte, a veszprémi együttes így jövőre is az élvonalban szerepelhet.

Mint ismert, az 1. FCV az előző kiírásban – a korábbi tréner, Madarász János vezetésével – bajnoki bronzérmet szerzett, és Magyar Kupában pedig második lett.

futsalveszprem.hu
2020. május 24. 11:19