nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Örülnél egy kerékpárnak gyereknapra?

Ha igen, akkor feltétlenül látogass el most vasárnap 10.00 és 14.00 óra között a veszprémi Decathlon gyermeknapi rendezvényére, ahol az értékes tombolanyeremények mellett akár az 1. Futsal Club Veszprém játékosait is megismerheted.

Sosem szabad azt mondani egy kisgyermeknek, hogy álmodoznia butaság! Sőt, gyereknapon talán még el is várhatjuk tőle. Hiszen az a nap róla, s az önfeledt boldogságáról szól. S ha esetleg a lurkó pont egy kerékpárról álmodozna, a Decathlonmájus 26-án az álmát akár valóra is válthatja.

Ugyanis a veszprémi üzletben most vasárnap 10.00 és 14.00 óra között gyermeknapi rendezvényt tartanak, melynek keretében az izgalmas vetélkedők és sportjátékok mellett értékes tombolanyeremények is gazdára találnak: a fődíj pedig nem más, mint egy kerékpár lesz!

S ha te lennél esetleg a szerencsés nyertes, akkor a cangát először akár az 1. Futsal Club Veszprém játékosainak társaságában is tekerheted: hiszen a királynék városának NB I-es kiválóságai is ott lesznek, velük is barátkozhatsz, őket is megismerheted!

Forrás: vehirsport.hu

Balassa Gergő
2019. május 24. 15:56