nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

A továbbiakban is óriási szurkolója leszek a csapatnak! – Madarász

Az NB I-es veszprémi futsalcsapat távozó vezetőedzője, Madarász János búcsúzásként azt kérte játékosaitól, hogy ne veszítsék szem elől a célt, s immáron nélküle küzdjenek tovább a dobogós álmokért.

A veszprémi futsalklub éléről hat év után távozó vezetőedző, Madarász János is megerősítette Rajki Tamás klubvezető szavait: a felek korrekt körülmények között, barátságban váltak el egymástól.

– Köszönet szeretnék mondani a klub vezetőinek, szurkolóinak ezért a hat évért. Rendkívül korrekt hozzáállást és rengeteg szeretetet kaptam tőlük. Azonban tudni kell, hogy ami elkezdődik, annak egyszer vége is szakad. Ennek most jött el a pillanata. Barátként váltunk el egymástól a vezetőkkel, senkiben sem maradt tüske. Az elképzeléseink nem találkoztak, azonban aki erre a szakmára adja a fejét, annak tudnia kell ezzel együtt élnie. Úgy gondolom, hogy emelt fővel tudok távozni – húzta alá Madarász János, akivel a vezetőség csütörtökön közös megegyezéssel szerződést bontott.

– Nem tudtam volna nyugodt szívvel kijelenteni, hogy meg tudjuk szerezni a bronzérmet. Sokkal fontosabbnak tartottam, hogy ne gátoljam a klubot a dobogóért folytatott küzdelemben. A játékosoktól is azt kértem búcsúzásként, hogy a célt ne veszítsék szem elől, hiszen történelmet írhatnak. Azt kívánom, hogy immáron nélkülem, de írjanak is történelmet. A továbbiakban is óriási szurkolója leszek a csapatnak – tette hozzá a szakember, akinek feladatait a bajnokság hátralévő meccsein Németh Gábor veszi át.

Forrás: vehirsport.hu

Balassa Gergő
2019. május 24. 14:02