Rendkívül fontos győzelmet aratott az 1. FCV

A három gólig jutó Tatai vezetésével nagy csatában, 4-3-ra nyert az Aramis vendégeként a veszprémi futsalcsapat, amely pénteki sikerével megőrizte esélyét a bajnoki döntőre.

A válogatott poreci felkészülési tornája miatt három hét szünet után játszottak újra az NB I-ben a veszprémi futsalosok, akik a második fordulóból elhalasztott mérkőzésükön az Aramishoz látogattak. Mivel a mieink a legutóbbi két találkozójukat egyaránt elvesztették – otthon a Nyírgyulaj ellen, majd Szombathelyen – égető szükségük volt a három pontra Budaörsön.

Nagyszerűen indult az összecsapás a mieink számára, hiszen Tatai már a 3. percben bevette Vámosi portáját. A hazaiak Harnisch révén egyenlítettek, ám a hátékrész derekánál Tatai ismét vezetéshez juttatta az övéit. Az Aramis mindent elkövetett az egyenlítésért, törekvéseiket pedig siker koronázta: öttel a pihenő előtt Fekete Márk talált be (2-2).

A második felvonás elején is a Veszprém szerzett vezetést, ezúttal Márkus lőtt a hálóba. Ám megint gyorsan jött a válasz Bognár Bence jóvoltából. A Madarász-csapat óriásit küzdött az újabb találatért. A 36. percben jött is Tatai, aki harmadszor is betalált, amivel nagyon fontos három ponthoz juttatta együttesét (3-4). A mieinknek ugyanis így továbbra is a saját kezükben van a sorsuk a csoportelsőségért, s az azzal járó bajnoki döntőbe jutásért folytatott versengésben.

Folytatás május 6-án, amikor is éppen az Aramis látogat majd a Március 15. utcai csarnokba.

Futsal NB I, B csoport, a 2. fordulóból elhalasztott mérkőzésen:
Aramis SE–1. FC Veszprém 3-4 (2-2)
Budaörs, vezette: Czene-Joó.
Aramis: Vámosi – Büki, Harnisch, Gál, Bozánszky. Csere: Soós (kapus), Németh M., Fekete M., Kulcsár, Sámson, Frankovszky, Fekete O., Juhász, Bognár B. Vezetőedző: Frank Tamás.
Veszprém: Schmidmajer – Tatai, Komáromi, Dávid, Boromisza D. Csere: Spandler, Simon (kapusok), Márkus, Gyurcsányi, Bognár P., Bencsik Ádám, Bencsik R. Vezetőedző: Madarász János.
Gólszerzők: Harnisch (10.), Fekete (14.), Bognár B. (25.), ill. Tatai (3., 10., 36.), Márkus (24.).

Edzői értékelés

Madrász János: – A mai mérkőzésen csak az volt a cél, hogy nyerjünk. Meghajlok a játékosaim előtt, mert nagyon fegyelmezetten futsaloztak. Talán ez a győzelem felszakította a gátakat, és ezáltal elérhetjük a céljainkat.

További cikkek

Szeretem, Megvédem! A Magyar Honvédség országos kampányt indított, amelynek célja, hogy minél többen megismerhessék az általuk kínált területvédelmi tartalékos szolgálat adta lehetőségeket. A kampány mottója a Szeretem, Megvédem! – ez jellemzi a tartalékost, hiszen készen áll arra, hogy megvédje saját környezetét és a hazát. elolvasom Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom
2019. április 23. 11:17