nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
HALADÁS VSE
holnap
Utolsó mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
6
1. FC VESZPRÉM
0
2024. április 22.
#együttdobban

Rendkívül fontos győzelmet aratott az 1. FCV

A három gólig jutó Tatai vezetésével nagy csatában, 4-3-ra nyert az Aramis vendégeként a veszprémi futsalcsapat, amely pénteki sikerével megőrizte esélyét a bajnoki döntőre.

A válogatott poreci felkészülési tornája miatt három hét szünet után játszottak újra az NB I-ben a veszprémi futsalosok, akik a második fordulóból elhalasztott mérkőzésükön az Aramishoz látogattak. Mivel a mieink a legutóbbi két találkozójukat egyaránt elvesztették – otthon a Nyírgyulaj ellen, majd Szombathelyen – égető szükségük volt a három pontra Budaörsön.

Nagyszerűen indult az összecsapás a mieink számára, hiszen Tatai már a 3. percben bevette Vámosi portáját. A hazaiak Harnisch révén egyenlítettek, ám a hátékrész derekánál Tatai ismét vezetéshez juttatta az övéit. Az Aramis mindent elkövetett az egyenlítésért, törekvéseiket pedig siker koronázta: öttel a pihenő előtt Fekete Márk talált be (2-2).

A második felvonás elején is a Veszprém szerzett vezetést, ezúttal Márkus lőtt a hálóba. Ám megint gyorsan jött a válasz Bognár Bence jóvoltából. A Madarász-csapat óriásit küzdött az újabb találatért. A 36. percben jött is Tatai, aki harmadszor is betalált, amivel nagyon fontos három ponthoz juttatta együttesét (3-4). A mieinknek ugyanis így továbbra is a saját kezükben van a sorsuk a csoportelsőségért, s az azzal járó bajnoki döntőbe jutásért folytatott versengésben.

Folytatás május 6-án, amikor is éppen az Aramis látogat majd a Március 15. utcai csarnokba.

Futsal NB I, B csoport, a 2. fordulóból elhalasztott mérkőzésen:
Aramis SE–1. FC Veszprém 3-4 (2-2)
Budaörs, vezette: Czene-Joó.
Aramis: Vámosi – Büki, Harnisch, Gál, Bozánszky. Csere: Soós (kapus), Németh M., Fekete M., Kulcsár, Sámson, Frankovszky, Fekete O., Juhász, Bognár B. Vezetőedző: Frank Tamás.
Veszprém: Schmidmajer – Tatai, Komáromi, Dávid, Boromisza D. Csere: Spandler, Simon (kapusok), Márkus, Gyurcsányi, Bognár P., Bencsik Ádám, Bencsik R. Vezetőedző: Madarász János.
Gólszerzők: Harnisch (10.), Fekete (14.), Bognár B. (25.), ill. Tatai (3., 10., 36.), Márkus (24.).

Edzői értékelés

Madrász János: – A mai mérkőzésen csak az volt a cél, hogy nyerjünk. Meghajlok a játékosaim előtt, mert nagyon fegyelmezetten futsaloztak. Talán ez a győzelem felszakította a gátakat, és ezáltal elérhetjük a céljainkat.

2019. április 23. 11:17