Nemzetközi tornára utazott a futsalválogatott

Turzó József együttese – melyben Dávid Richárd és Tatai József is helyet kapott – Montenegró, Svédország, Tádzsikisztán, valamint São Tomé és Príncipe válogatottjával is megmérkőzik Porecben.

A futsalhungary.hu beszámolója szerint hétfőn elutazott a válogatott a horvátországi Porecben megrendezendő Futsal Week tornára, ahol este már edzést vezényelt a csapatnak Turzó József szövetségi kapitány és Madarász János másodedző. A torna szombaton kezdődik, melyre a mieink edzésekkel és videózásokkal készülnek a helyszínen.

Az 1. FC Veszprém ezúttal két játékost – Dávid Richárdot és Tatai Józsefet – delegálta a nemzeti együttesebe.

A magyar válogatott kerete

Kapusok:
Varsányi Áron (Rubeola FC Csömör)
Sásdi Bálint (Szombathelyi Haladás)

Mezőnyjátékosok:
Dávid Richárd (1. FC Veszprém)
Gál István (MVFC)
Vas Ádám (Szombathelyi Haladás)
Tatai József (1. FC Veszprém)
Hajmási Milán (Haladás)
Miklós Tamás (FK Székelyudvarhely)
Sáhó Kristóf (Dunaferr FC)
Dróth Zoltán (Szombathelyi Haladás)
Pál Patrik (Dunaferr FC)
Takács Zoltán (MVFC)
Siska Gergő (Nyírgyulaj)
Rábl János (MVFC)

A program

2019.04.13., szombat
16.00 Svédország–Montenegró
18.00 Magyarország–São Tomé és Príncipe
Szabadnapos: Tádzsikisztán

2019.04.14., vasárnap
16.00 Svédország–São Tomé és Príncipe
18.00 Tádzsikisztán–Montenegró
Szabadnapos: Magyarország

2019.04.15., hétfő
16.00 Montenegró–São Tomé és Príncipe
18.00 Magyarország–Tádzsikisztán
Szabadnapos: Svédország

2019.04.16., kedd
16.00 Magyarország–Montenegró
18.00 Tádzsikisztán–Svédország
Szabadnapos: São Tomé és Príncipe

2019.04.17., szerda
13.30 São Tomé és Príncipe–Tádzsikisztán
15.30 Svédország–Magyarország
Szabadnapos: Montenegró

Balassa Gergő

További cikkek

Szeretem, Megvédem! A Magyar Honvédség országos kampányt indított, amelynek célja, hogy minél többen megismerhessék az általuk kínált területvédelmi tartalékos szolgálat adta lehetőségeket. A kampány mottója a Szeretem, Megvédem! – ez jellemzi a tartalékost, hiszen készen áll arra, hogy megvédje saját környezetét és a hazát. elolvasom Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom
2019. április 13. 8:58