nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
HALADÁS VSE
ma
Utolsó mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
6
1. FC VESZPRÉM
0
2024. április 22.
#együttdobban

Esélyt sem adott az Aramisnak a Veszprém

A veszprémiek – a mesternégyest jegyző Tatai vezetésével – már az első félidőben eldöntötték a három pont sorsát az Aramis vendégeként csütörtökön a futsal NB I-ben.

Az NB I 11. fordulójából elhalasztott mérkőzését pótolta csütörtök este a Veszprém, amely a hatodik helyen álló Aramishoz látogatott. Mint arról beszámoltunk, a Madarász-csapat hétfőn 7-4-re nyert a BME vendégeként.

Nem érződött azonban a bakonyiak játékán a fáradtság, akik az első játékrész derekánál – a duplázó Tatai, valamint Márkus és Bencsik Ádám révén – három perc alatt négyszer is betaláltak. S ezzel még nem volt a vége a vendég rohamoknak, a szünet előtt Tatai harmadszor is megzörgette a hálót.

A budaörsiek a második felvonásban is csak futottak az eredmény után, még szépítésre sem futotta erejükből. A játékrész egyetlen gólját Tatai jegyezte héttel a lefújás előtt, aki így négy találattal zárt. Csapata pedig könnyed győzelmet aratott, amellyel fellépett a dobogó második fokára (0-6).

S tovább folytatódik az erőltetett menet a veszprémiek számára, akik hétfőn (18.30) a Haladást fogadják bajnokin, szerdán (18.30) pedig a Szigetszentmiklóst látják vendégül kupameccsen a Március 15. utcai csarnokban.

Futsal NB I, a 11. fordulóból elhalasztott mérkőzés:
Aramis SE–1. FC Veszprém 0-6 (0-5)
Budaörs, Városi Sportcsarnok. Vezette: Czene-Joó (Tamási, Tiringer).
Aramis: Vámosi – Fekete M., Sámson, Büki, Boznánszky. Csere: Soós (kapus), Kulcsár, Vattamány, Frankovszky, Genczler, Fekete O., Juhász, Bognár B. Vezetőedző: Frank Tamás.
Veszprém: Schmidmajer – Dávid, Gyurcsányi, Boromisza D., Bencsik Ádám. Csere: Simon (kapus), Tatai, Tar, Márkus, Komáromi, Varga Á., Bognár P. Vezetőedző: Madarász János.
Gólszerzők: Tatai (9., 12., 17., 33.), Márkus (10.), Bencsik Ádám (12.).

Edzői értékelés

Madarász János: – A mai mérkőzésen minden egyes játékosom tízes osztályzatot kapott tőlem. Remek játékkal rukkoltak elő. Csak gratulálni tudok nekik.

Balassa Gergő
2019. január 17. 23:01