nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Egy tucat gól esett Csengeren, nyolc között az 1. FCV

A másodosztályú Csenger az ötödik percben már 2-0-ra vezetett, a Veszprém aztán még a szünet előtt egyenlített, végül pedig hat góllal nyert a Magyar Kupa szerdai nyolcaddöntőjében.

A futsal Magyar Kupa harmadik fordulójában az NB II Keleti csoport negyedik helyén álló Csengerhez látogatott az élvonalbeli Veszprém. Telt ház és kiváló hangulat fogadta a bakonyiakat. A publikum pedig végképp eksztázisba jött, amikor Pálfi duplájával az 5. percben már 2-0-ra vezettek az övéik. Az 1. FCV lassanként magára talált, s Tatai két találatával még a pihenő előtt egyenlíteni tudott.

Boromisza a második felvonás elején a vezetést is megszerezte, de erre még volt válasza a hazaiaknak. Bencsik Roland góljára viszont már nem. A folytatásban érvényesíteni tudta erőfölényét a Madarász-csapat, amely végül meg sem állt kilenc gólig, így továbbjutott a negyeddöntőbe.

Futsal Magyar Kupa, 3. forduló:
Csenger Futsal–1. FC Veszprém 3-9 (2-2)
Csenger, Városi Sportcsarnok. Vezette: Szabó F. (Szűcs, Takács).
Csenger: Bálint – Pálfi, Mándi, Osváth, Fejes. Csere: Kardos (kapus), Katona, Oniszyko, Nagy M. Pankotai, Péter, Dávid Róbert, Lengyel, Vajda. Vezetőedző: Szilágyi Sándor.
Veszprém: Spandler – Tatai, Tar, Bognár, Bencsik Ádám. Csere: Schmidmajer (kapus), Márkus, Dávid Richárd, Gyurcsányi, Boromisza D., Bencsik R. Vezetőedző: Madarász János.
Gólszerzők: Pálfi (3., 5.), Fejes (25.), ill. Tatai (15., 18.), Boromisza (23.), Bencsik R. (26.), Bognár (31.), Tar (34., 38.), Péter (36. – öngól), Dávid Richárd (40.).

Balassa Gergő
2018. november 22. 10:15