nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Tatai a harmadik iksz mellett három pontot is ünnepelhetett

A félidei döntetlen után 4-1-re nyert az 1. FC Veszprém a Debrecen vendégeként az első osztályú futsal-bajnokság pénteki meccsén.

A Veszprém három, a Debrecen két győzelemmel a háta mögött várta a két gárda hajdúsági összecsapását pénteken az NB I-ben. Úgy tűnt, hogy a hosszú utazás rányomta bélyegét a bakonyiak kezdésére, hiszen a 8. percben – Szentes Bíró révén – a DEAC jutott vezetéshez. Öt perc elteltével aztán Bognár egyenlített, több gól pedig már nem esett az első felvonásban.

Nem úgy a szünet után, amikor is érvényesítette játéktudásbeli fölényét a Madarász-csapat. Tóth kiállítását követően emberelőnybe került az 1. FCV, amit Tar góllal büntetett a 25. minutumban. Tovább robogtak a vendégek, héttel a vége előtt Boromisza duplázta meg együttese előnyét. A 4-1-es végeredményt pedig a harmincadik születésnapját éppen a mai napon ünneplő házi gólkirály, Tatai József állította be a hajrában.

Futsal NB I, 10. forduló:
Debreceni Egyetemi AC–1. FC Veszprém 1-4 (1-1)
Debreceni Egyetemi Sportcsarnok, vezette: Zimonyi (Kiss Gy., Urgyán).
Debrecen: Faragó Á. – Tóth A., Faragó L., Esztergomi, Varga D. Csere: Dobi (kapus), Kasuba, Szentes Bíró, Rácz, Vékai, Kovács I., Krajcsi, Kondás, Gellérfi. Vezetőedző: Elek Gergő.
Veszprém: Spandler – Komáromi, Dávid, Gyurcsányi, Bencsik R. Csere: Schmidmajer (kapus), Tatai, Tar, Boromisza D., Erdősi, Bognár P., Bencsik Ádám. Vezetőedző: Madarász János.
Gólszerzők: Szentes Bíró (8.), ill. Bognár (13.), Tar (25.), Boromisza D. (33.), Tatai (38.).
Piros lap: Tóth A. (24.).

Forrás: vehirsport.hu

Balassa Gergő
2018. november 16. 22:29