nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Bajnoki bravúr és kupasiker után a Nyírgyulajt fogadja az 1. FCV

Egy hét alatt a harmadik meccsét vívja a veszprémi futsalcsapat, amely az NB I hétfő játéknapján (18.30) a gyengélkedő Nyírgyulajt fogadja.

Hatalmas skalpot ejtettek az élvonal előző fordulójában a veszprémiek azzal, hogy 6-2-re nyertek a bajnokaspiráns Haladás vendégeként.

– Az elsőtől az utolsó percig káprázatos teljesítményt nyújtottunk egyénileg és csapatszinten is, így tudtunk felülkerekedni a nagynevű Haladáson. El kell azonban ismerni, hogy a szombathelyiek is remekeltek, egy szintet képviseltek velünk. Mi azonban most határozottabbak voltunk a kapu előtt, így megérdemelten nyertünk – húzta alá a bakonyiak vezetőedzője, Madarász János.

Két napra rá, szerdán a Magyar Kupa második fordulójában a másodosztályú Kazincbarcikához látogattak a veszprémiek, akik – dacolva a Szombathely elleni ütközet, valamint a sok utazás fáradalmaival – 5-3-ra nyertek. Így továbbjutottak a legjobb tizenhat közé, ahol majd a szintén NB II-es Csengerrel találkoznak.

– Borzasztóan fáradtan érkeztünk meg Kazincbarcikára. Az egyetlen célunkat, a győzelmet, teljesítettük, de meg sem közelítettük a hétfői teljesítményünket. Persze így sem bánkódtam, hiszen a lényeg a továbbjutás volt, s hogy a játékosaim ne sérüljenek meg.

S akkor a kupaküzdelmek után ismét a bajnokságban vár feladat Tatai Józsefékre, november 12-én (hétfő, 18.30) ugyanis a Nyírgyulaj látogat a Március 15. utcai csarnokba. A nyírségiek jól kezdték a pontvadászatot, hiszen hazai környezetben legyőzték az Aramist, majd döntetlent értek el a Csömör otthonában. Ezt követően azonban mind a hat bajnokijukat elvesztették, így a tabella utolsó előtti helyéről várják a mieink elleni találkozót.

– Óriási meglepetés számomra, hogy a Nyírgyulaj ilyen gyengén szerepel a bajnokságban. Meggyőződésem, hogy sokkal jobbak annál, mint amit az eredményeik mutatnak. S biztos vagyok abban is, hogy szeretnék lezárni a rossz sorozatukat. A korábbi években kiváló meccseket vívtunk ellenük. Most is úgy készülnünk, hogy egy erős Nyírgyulajjal találkozunk, semmit sem bízunk tehát a véletlenre. Nagyon remélem, hogy a közönségünk azt a játékot fogja látni, amit Szombathelyen nyújtottunk. Akkor biztos, hogy ők is és én is elégedett leszek – fogalmazott Madarász, aki jelen állás szerint a legerősebb keretével készülhet arra, hogy megőrizze hibátlan hazai mérlegét.

Forrás: vehirsport.hu

Balassa Gergő
2018. november 11. 18:44