nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Futsal MK: nyolcaddöntőben a Veszprém

A veszprémi futsalcsapat kétgólos győzelmet aratott szerda este a másodosztályú Kazincbarcika vendégeként a Magyar Kupa második fordulójában, így továbbjutott a legjobb tizenhat közé.

Az 1. FC Veszprém a második körben kapcsolódott be a Magyar Kupa küzdelmeihez, ellenfele az NB II Keleti csoport hetedik helyén álló Kazincbarcika volt.

Meglepetésre a hazaiak szereztek vezetést, ám a játékrész felénél Tatai egyenlített, majd egy perccel később Márkus a vezetést is megszerezte a mieinknek. Ez sem szegte a borsodiak kedvét, a második gólját szerző Sütő néggyel a szünet előtt egalizált (2-2).

A második játékrészben aztán sikerült megtörni a szervezetten és lelkesen játszó riválist, a 27. és a 30. perc között sorrendben Tar, Bencsik Roland és Komáromi is betalált. A hajrában már csak szépítésre futotta a kazincbarcikaiak erejéből (3-5).

A két nappal ezelőtt bajnoki rangadót nyerő Veszprém tehát bejutott a legjobb tizenhat közé, ahol már a címvédő Szombathely is csatlakozik a mezőnyhöz.

Futsal Magyar Kupa, 2. forduló
Kazincbarcikai Ördögök SE–1. FC Veszprém 3-5 (2-2)
Kazincbarcika, vezette: Kovács G. (Janitz, Surin).
Kazincbarcika: Giák – Komlósi, Irhás, Süttő, Fekete. Csere: Pallós (kapus), Tóth Sz., Balogh, Csicsvári, Kótai, Vajda Titkó, Benke. Vezetőedző: Kőrösi Gábor.
Veszprém: Schmidmajer – Márkus, Dávid, Bencsik Ádám, Bencsik R. Csere: Spandler (kapus), Tatai, Tar, Komáromi, Boromisza D., Erdősi, Bognár P. Vezetőedző: Madarász János.
Gólszerzők: Sütő (8., 16.), Vajda (38.), ill. Tatai (11.), Márkus (12.), Tar (27.), Bencsik R. (28.)., Komáromi (30.).

Forrás: vehirsport.hu

Balassa Gergő
2018. november 8. 7:52