nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Tatai mesterhármas és veszprémi siker Budaörsön

A veszprémi futsalcsapat 4-2-re nyert az Aramis vendégeként az első osztályú bajnokság rájátszásának hétfői játéknapján.

A futsal NB I rájátszásának 5. fordulójában a B csoport negyedik helyén álló Aramishoz látogatott a harmadik Veszprém. Balszerencsésen indult a találkozó a mieink számára, hiszen Boromisza Dániel a 3. percben a saját kapujába talált be.

Hamar felocsúdott azonban a Veszprém: Tatai kisvártatva egalizált, majd a játékrész derekánál a vezetést is megszerezte. Hattal a szünet előtt ismét Boromosza Dániel zörgette meg a hálót, ezúttal már a vendéglátóét (1-3).

A második játékrész felénél közelebb lopódzott az Aramis, Boznánszky mattolta Spandlert. Mielőtt azonban vérszemet kaphattak volna a hazaiak, Tatai a hajrára fordulva harmadszor is megvillant (2-4).

A Madarász-csapat tehát négy ponttal leszakította riválisát. Folytatás egy hét múlva, a sereghajtó Bőny vendégeként.

Futsal NB I, rájátszás, B csoport, 5. forduló:
Aramis SE–1. FC Veszprém 2-4 (1-3)
Budaörsi Városi Sportcsarnok, vezette: Kovács G. (Kubicsek, Kiss G.).
Aramis: Soós – Sivák, Kulcsár, Póta, Boznánszky. Csere: Dohány (kapus), Szabó Á. Büki, Frankovszky, Bencze, Cseri, Frank, Bognár B., Gál. Játékos-edző: Frank Tamás.
Veszprém: Spandler – Tatai, Fehér, Püspök, Bognár P. Csere: Schmidmajer (kapus), Bencsik, Tar, Ruzicska, Apatini, Boromisza D., Kellner. Vezetőedző: Madarász János.
Gólszerzők: Boromisza D. (3. – öngól), Boznánszky (30.), ill. Tatai (8., 11., 36.), Boromisza D. (14.).

Forrás: vehirsport.hu

Balassa Gergő
2018. április 24. 9:37