nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
1. FC VESZPRÉM
2024. április 22.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
2
DEAC
3
2024. április 8.
#együttdobban

Megint a Veszprémnek kedvezett a végjáték

Az 1. Futsal Club Veszprém fordulatos meccsen 3-3-as döntetlent ért el a Ferencváros otthonában pénteken az NB I-ben.

Az első osztályú futsal-bajnokság 16. fordulójában a hetedik helyen álló Ferencvároshoz látogatott a hatodik Veszprém. A zöld-fehéreknek éppenséggel akadt törlesztenivalójuk a mieinkkel szemben, hiszen január végén úgy kaptak ki 5-4-re a bakonyi megyeszékhelyen, hogy két perccel a vége előtt még két góllal vezettek.

A veszprémiek házi gólkirálya, Tatai szerezte a meccs első találatát a 15. percben, amelyre Karacs révén azonnal válaszolt a vendéglátó.

A második felvonást is a mieink kezdték jobban, két perc elteltével – Boromisza Dániel jóvoltából – ismét nálunk volt az előny (1-2). A ferencvárosiak aztán meg tudtak újulni, olyannyira, hogy öttel a vége előtt már náluk volt az előny (3-2). A hajrá viszont megint a mieink elképzelése szerint alakult, Tatai ugyanis a 38. percben ismét betalált. Igaz, ezúttal ez „csak” a döntetlenre volt elég.

A játéknap rangadóján a Berettyóújfalu 6-3-ra megverte a Rába ETO-t, így visszavette első helyét a tabellán.

Futsal NB I, 16. forduló:
FTC–1. FC Veszprém 3-3 (1-1)
Budapest, vezette: Gál (Szabó F., Kövér).
FTC: Tóth Gy. – Safar, Komáromi, Karacs, Keresztury. Csere: Bajusz (kapus), Szabó Zs., Andorka, Horváth B., Jenei, Dénes, Vattamány. Játékos-edző: Safar Iuliu Tony.
Veszprém: Schmidmajer – Tatai, Püspök, Bognár P., Apatini. Csere: Spandler (kapus), Kellner, Fehér, Boromisza D., Ruzicska, Bencsik. Vezetőedző: Madarász János.
Gólszerzők: Karacs (16.), Andorka (27.), Keresztury (35.), ill. Tatai (15., 38.), Boromisza D. (22.).

Forrás: vehirsport.hu

Balassa Gergő
2018. február 24. 20:03