nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
tegnap
#együttdobban

Nehéz helyzetben is meglepetést okoznának

Egykori kulcsjátékosát is reaktiválta az 1. Futsal Club Veszprém a Dunaferr elleni hétfői (18.30) találkozó előtt.

A veszprémi futsalcsapat váratlan és fájó vereséget szenvedett a sereghajtó Bőny otthonában a hét elején. Noha a mindent eldöntő hazai találat az utolsó percben esett, a bakonyiak vezetőedzője nem a balszerencsére fogta a fiaskót.

– A találkozót megelőzően kiválóan edzettek a srácok, semmi nem utalt arra, hogy ilyen gyenge teljesítményt fognak nyújtani. Rendkívül enerváltan játszottunk, nem érdemeltünk győzelmet, sőt, még pontot sem. Képtelenek voltunk megbontani ellenfelünk védelmüket, így pedig nem lehet nyerni. Nem az csapat vagyunk, amely félgőzzel is nyerni tud. Mi csak akkor győzünk, ha mindenki száz százalékot nyújt. Nagyon fájt a vereség, de túl kell lépnünk a történteken, mert egymást követik a fellépéseink. Egy biztos: ennél sokkal jobban is tudunk játszani – fogalmazott Madarász János.

A három győzelmével és négy vereséggel ötödik helyen álló 1. FC Veszprémhez hétfőn (18.30) a harmadik helyen álló, öt győzelem mellett egy döntetlent és vereséget számláló Dunaferr látogat. A párharc esélyese tehát a dunaújvárosi alakulat, az NB I idei kiírása azonban eddig meglehetősen kiszámíthatatlan, minden fordulóra jut legalább egy vaskos meglepetés.

– Valóban így van, a magyar bajnokságban jelenleg bárki legyőzhet bárkit, legtöbbször csak a pillanatnyi forma dönt. Mi is arra készülünk a Dunaferr ellen, hogy kijavítsuk a Bőny ellen elszenvedett csorbát. Ez azonban nagyon nehéz lesz, mert az Újváros tapasztalt, stabil együttes erős kerettel. Ha csak a magyar játékosokat nézzük, az ő keretük a legerősebb a teljes mezőnyben – beszélt a riválisról a szakember.

A veszprémi stáb helyzetét tovább nehezíti, hogy Püspök Péter eltiltását tölti, Gregus Richárd pedig hátsérülése miatt nem tud játszani. A klub a gárda korábbi gólvágóját, jelenleg a nagypályás VLS Veszprémet erősítő Boromisza Gábort is „reaktiválta” a következő mérkőzésre. – Gábortól azt kértük, hogy ezen az egy meccsen segítsen nekünk, mert nagyon szűk a keretünk. Tudtuk, hogy nagyon nehéz félévünk lesz, ami be is igazolódott, de nem fogjuk feladni. Amit ki lehet préselni a srácokból, azt ki is fogom.

Forrás: vehirsport.hu

Balassa Gergő
2017. november 27. 14:31