nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
HALADÁS VSE
holnap
Utolsó mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
6
1. FC VESZPRÉM
0
2024. április 22.
#együttdobban

Utolsó perces góllal vesztett az 1. FCV

Úgy tűnt, hogy nem esik gól a Bőny–Veszprém első osztályú futsal-bajnokin, azonban az utolsó percben – Püspök kiállítása után – berúgta a győztes gólt a sereghajtó Bőny.

A válogatott programja miatt két hét szünet után folytatta szereplését az NB I-ben a Veszprém, amely hétfő este a sereghajtó, eddigi hat találkozóját egyaránt elveszítő Bőnyhöz utazott. A találkozó esélyesei tehát a bakonyiak voltak, akik három győzelmükkel és négy vereségükkel a tabella ötödik helyéről várták az ütközetet.

[Egy gól döntött, az 1. FCV alulmaradt (archív fotó)]

A papírformát azonban ezúttal nem sikerült igazolni, kiegyenlített csatát vívtak a felek a győri Magvassy csarnokban. Mindkét gárda kialakította a maga a helyzeteit, de Spandler és az egykori győri Matkovics is biztosan őrizte portáját.

Egészen az utolsó percig érintetlenek maradtak a kapuk. Ekkor Püspök piros lapot kapott, a Bőny pedig lehozta kapusát, így öt a három ellen támadhatott. A veszprémiek hősiesen védekeztek kettős emberhátrányban, ám Bogyót végül nem tudták megakadályozni a gólszerzésben (1-0).

A kisalföldiek így megszerezték első pontjaikat, a mieink egy hét múlva hazai pályán javíthatnak a Dunaferr ellen.

Futsal NB I, alapszakasz, 8. forduló:
Bőny–1. FC Veszprém 1-0 (0-0)
Győr, vezette: Farkas (Kovács G., Kubicsek).
Bőny: Matkovics – Rajzinger, Szentjobbi, Bogyó, Peczár. Csere: Szabó R. (kapus), Németh F., Lódi, Horváth M., Hajmási, Nyíregyházky, Bieder. Játékos-edző: Lódi Tamás.
Veszprém: Spandler – Tatai, Püspök, Boromisza, Apatini. Csere: Schmidmajer (kapus), Kellner, Fehér, Tar, Ruzicska, Bognár P. Vezetőedző: Madarász János.
Gólszerző: Bogyó (40.).
Piros lap: Püspök (40.).

Forrás: vehirsport.hu

Balassa Gergő
2017. november 21. 8:58