nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
Balaton Bútor FCV
Kistarcsa
2022. január 21.
Utolsó mérkőzés
DEAC
3
Balaton Bútor FCV
9
tegnap
#együttdobban

Hétvégi utánpótlás eredmények

U17-es és U20-as csapataink a Berettyóújfalu fiataljaival mérték össze tudásukat.

U-17
FCV-Berettyó: 6-4
Hatalmas elánnal vetette bele magát U-17-es csapatunk a mérkőzésbe, óriási nyomás alá helyezve a jó erőkből álló Berettyói csapatot. Ez eredménnyel is párosult, hisz a 6. percben már 3-0-át mutatott az eredmény jelző. A félidő végére kicsit lanyhult a nyomás, így 3-1-el vonultak pihenőre a csapatok. A második félidőben folytatódott fiaink remek játéka: remek labdaszerzések, kiváló támadások, szép befejezések (5-1). Sajnos a végére csökkent a koncentráció, de a győzelem egy pillanatig sem forgott veszélyben (6-4). Reméljük ez nagy önbizalmat ad a "kicsiknek" a jövőre nézve, csak így tovább!!
Gólszerzők: Fülöp Csongi 3, Szentes Roli 2, Sári Márk.

U-20
FCV-Berettyó 4-4
A "nagyok" mérkőzése tapogatózó játékkal indult, majd a 4. percben egy védelmi megingást használt ki a vendég csapat (0-1). A srácok ekkor elkezdtek játszani, és szebbnél-szebb gólokat szerezve a 10. percre megfordították az eredményt (3-1). A kilátogató szép számú nézősereg a félidő további részében is magabiztos játékot láthatott a hazai csapattól. A második félidőben egy káprázatos egyéni megoldásnak köszönhetően (Koltai Macsó) 4-1-re módosult az eredmény. Ekkor mindenki azt hitte eldőlt, jöhet az örömjáték... sajnos nem így lett! A vendégek egy szerencsés találatot követően lábra kaptak, a mieink pedig ezzel egy időben fáradtak, és jöttek sorban a hibák. Ez sajnos azt eredményezte, hogy 4-4 lett a végeredmény.
Fel a fejjel, gyerünk tovább!
Gólszerzők: Hardi Máté, Koltai Macsó 2, Bencsik Ádi

Balassa Gergő

További cikkek

Játékosaira bízta a döntést, hogy folytatódjon-e a mérkőzés Vezetőedzőnk, Fehér Zsolt vegyes érzelmekkel értékelte az elmúlt esti, a házigazda Debrecen ellen 9-3-ra megnyert találkozót, amelyen csapatkapitány-helyettesünk, Boromisza Dániel szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom Elek: nem sikerült az ellenfél stílusára reagálnunk Az alapszakasz hétfő esti rangadóján 9-3-ra sikerült felülmúlnunk a házigazda DEAC alakulatát. Győzelmünket ugyanakkor Boromisza Dániel súlyos sérülése beárnyékolta. De hogy értékelte a látottakat a Debrecen vezetőedzője? elolvasom Sikeres volt Boromisza Dániel műtétje! Az éjszaka folyamán a csapatkapitány-helyettes Boromisza Dánielen lábműtét hajtottak végre a debreceni kórházban. Örömmel értesítjük szurkolóinkat: a beavatkozás sikerrel zárult. elolvasom Boromisza Dánielnek ajánljuk a győzelmünket! Hatalmas lépést tett a felsőházi rájátszás felé a Balaton Bútor FC Veszprém, miután idegenben kiütötte a DEAC gárdáját. A futsal NB I hétfői rangadója azonban Boromisza Dániel sajnálatos sérülése miatt marad emlékezetes, aki az első diagnózis szerint szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom Csapatkapitány-helyettesünk súlyos sérülést szenvedett A debreceni Vass Ottó agresszív belépőjét követően csapatkapitány-helyettesünk, Boromisza Dániel szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom
2017. november 12. 20:21