nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
HALADÁS VSE
2024. április 26.
Utolsó mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
6
1. FC VESZPRÉM
0
tegnap
#együttdobban

Kemény erőpróba vár a futsalosokra

A megszokott időponttól eltérően, csütörtökön (18.30) játssza következő hazai mérkőzését az NB I-ben a veszprémi futsalcsapat, melynek ellenfele a jó erőkből álló Nyírgyulaj lesz.

Jól kezdte az első osztályú bajnokságot az 1. FC Veszprém, amely a nyitó fordulóban idegenben verte az Aramist (2-4), majd hazai környezetben gyűrte le az újonc Debrecent (3-1). Az előző körben aztán elvesztette veretlenségét a gárda, méghozzá annak a Haladásnak az otthonában (3-2), amely nemrégiben a címvédő Győrt is két vállra fektette.

– Nagyon bosszús voltam a lefújást követően, hiszen ellenfelünk fikarcnyival sem játszott jobban nálunk. Mindössze egy-egy bosszantó helyezkedési hiba miatt hiúsult meg a pontszerzésünk. A játék képét tekintve azonban kifejezetten elégedetten távoztam. Megmutattuk ugyanis, hogy bármennyire is szűk a keretünk, bárkivel fel tudjuk venni a versenyt. Remélem, hogy rövidesen tovább fejlődik a játékunk, s az ilyen meccseket be tudjuk húzni – bizakodott Madarász János vezetőedző.

Október 26-án (csütörtök, 18.30) a mieinkhez hasonlóan hatpontos Nyírgyulaj érkezik a Március 15. utcai csarnokba. A nyírségiek a Debrecen és a Haladás legyőzésével rajtoltak, legutóbb viszont fejet hajtottak a bajnok otthonában.

– Megnéztem a Nyírgyulaj előző két bajnokiját, s egy jó fizikai állapotban lévő, nagyon kellemetlen stílusú ellenfelet láttam. Senki ne számítson tehát könnyű találkozóra. Csak akkor tudunk nyerni, ha minden játékosom száz százalékot fog nyújtani. Kemény, nyílt sisakos küzdelemet várok, de nekünk ezt az összecsapást hoznunk kell, mert az azt követő két meccsünk – a Berettóújfalu és a Győr otthonában – még nehezebbnek ígérkezik – fogalmazott a bakonyiak trénere.

Forrás: vehirsport.hu

Balassa Gergő
2017. október 25. 20:20