nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
HALADÁS VSE
ma
Utolsó mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
6
1. FC VESZPRÉM
0
2024. április 22.
#együttdobban

Oda a veretlenség

Remek második félidei teljesítményének köszönhetően közel állt a bravúrhoz a veszprémi futsalcsapat, de végül mindhárom pontot otthon tartotta a Haladás az NB I-ben.

Az első osztályú futsal-bajnokság 3. körében a két győzelemmel kezdő Veszprém ahhoz a Szombathelyhez látogatott, amely az első fordulóban legyőzte a címvédő ETO-t, majd kikapott a Nyírgyulaj vendégeként.

Nem indult jól az összecsapás a mieink számára: Melo Michel már a 4. percben vezetéshez juttatta a házigazdát. Sajnos a folytatás is hasonlóan alakult, néggyel később Leo Mendes duplázta meg a különbséget.

A bakonyiak sorra alakították ki helyzeteiket, de továbbra sem sikerült betalálniuk. Nem úgy a Haladásnak, a játékrész utolsó percében ismét Melo Michel volt eredményes (3-0).

A fordulást követően tovább rohamozott az 1. FCV, ami a 29. percben meg is hozta a várt áttörést, Gregus ugyanis szépített. Öt minutummal később egyre csökkent a különbség, Tatai is bevette a vasiak portáját (3-2).

A Madarász-csapat mindent elkövetett a pontszerzésért, de a hazai gárda állta a rohamokat, ami három pontot ért számukra.

Futsal NB I, 3. forduló:
Swietelsky Haladás VSE–1. FC Veszprém 3-2 (3-0)
Szombathely, Aréna Savaria. Vezette: Czene-Joó, Baghy, Imrő.
Haladás: Sásdi – Öreglaki, Horváth, Leo Mendes, Vidák. Csere: Gyimesi, Németh P., Gyurcsányi, Márkus, Németh E., Hajmási, Melo Michel, Bencsik. Vezetőedző: Turzó József.
Veszprém: Schmidmajer – Tatai, Püspök, Boromisza, Apatini. Csere: Spandler (kapus), Gregus, Kellner, Fehér, Tar, Ruzicska, Bognár P. Vezetőedző: Madarász János.
Gólszerzők: Melo Michel (4., 20.), Leo Mendes (8.), ill. Gregus (29.), Tatai (34.).

Forrás: vehirsport.hu

2017. október 16. 21:32