nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
1. FC VESZPRÉM
2024. április 22.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
2
DEAC
3
2024. április 8.
#együttdobban

Azért jött Veszprémbe, hogy újra válogatott lehessen

Kemény edzésmunka és kiváló hangulat fogadta új állomáshelyén, az 1. Futsal Club Veszprémnél a négyszeres felnőtt válogatott Apatini Márkot.

Huszonkét éves, támadószellemű játékossal bővült az élvonalbeli veszprémi futsalcsapat kerete a nyári szünetben. Apatini Márk az NB I-ből kieső Göcsejről érkezett a régi-új játszótárs, Fehér Krisztián hívó szavaira. – Korábban a BME alakulatában játszottunk együtt, s tőle hallottam, hogy érdemes lehet ide igazolni, mivel Veszprémben minden körülmény adott a fejlődéshez. Madarász János személye is komoly húzóerő volt, s már az első hetek tapasztalatai után is azt érzem, hogy jobb játékos válhat belőlem irányítása alatt – összegezte klubváltása körülményeit Apatini Márk.

A jobblábas sportember végigjárta a korosztályos futsal-válogatottakat. Négy alkalommal – felkészülési mérkőzéseken – már a felnőttek között is magára ölthette a címeres mezt. – Az elsődleges célom, hogy felépítsem magam fizikálisan az elhúzódó hátsérülésem után. Aztán szeretnék újra képbe kerülni a válogatottnál is. Hiszek benne, hogy ha eredményesek leszünk a gárdával, akkor újra lehetőséget kapok majd bizonyításra Sito Rivera szövetségi kapitánytól – fogalmazta meg közeli és távlati céljait.

Mint mondta, kellemes benyomást tett rá új klubja, ahol hajtós, de jó hangulatú felkészülési munka zajlik. – Veszprémben sokkal keményebbek az edzések, még szoknom kell az itteni fordulatszámot. Mindenki nagyon kedvesen fogadott, s a pályán kívül is kezdem egyre jobban otthon érezni magam a városban – fűzte hozzá. Az FCV erejét illetően nem kívánt belemenni a jóslatokba, véleménye szerint idő kell, amíg összecsiszolódik a több helyen is kicserélődő egylet játéka.

Forrás: vehirsport.hu

Balassa Gergő
2017. szeptember 4. 9:32