nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
HALADÁS VSE
2024. április 26.
Utolsó mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
6
1. FC VESZPRÉM
0
tegnap
#együttdobban

Negyedik lett az 1. FC Veszprém

A megyeszékhely futsalcsapata 7-4-re kikapott a Haladás vendégeként az NB I rájátszásának utolsó körében.

Az előző körben már biztossá vált, hogy az 1. Futsal Club Veszprém lemarad az NB I dobogójáról. Madarász János együttese a záró fordulóban a negyedik pozíció megtartásért utazott az utolsó helyen álló Szombathelyhez.

A 8. percben komoly rövidzárlat ütött be a bakonyiaknál, akik – Gyurcsányi, Öreglaki és Sipos jóvoltából – egyetlen minutum alatt háromszor is kapituláltak. Öttel később tovább nőtt a különbség, Vidák is megzörgette a mieink hálóját. Igaz, Finta szépíteni tudott, így a szünetben 4-1 állt az eredményjelzőn.

A második felvonás is hazai góllal indult, Horváth zörgette meg a hálónkat. Petróczi szépített fél óra elteltével, amelyre ismét kettővel válaszoltak a Vas megyeiek. A hajrában kozmetikázta az eredményt a Veszprém, újra Petróczi és Finta talált be (7-4).

Az 1. FCV veresége ellenére a negyedik helyen zárja a bajnokságot, a mieinktől egy pontra lemaradó Aramis ugyanis 4-0-ra kikapott a Dunaferrtől.

Futsal NB I, rájátszás az 1-6. helyért, 10. (utolsó) forduló:
Swietelesky-Haladás–1. Futsal Club Veszprém 7-4 (4-1)
Szombathely, Aréna Savaria. Vezette: Gál (Wittner, Kiss G.).
Szombathely: Sásdi – Gyurcsányi, Öreglaki, Sipos, Vidák. Csere: Gyimesi, Matyi, Bencsik, Tóth M., Hajmási, Horváth P., Németh E. Vezetőedző: Turzó József.
Veszprém: Spandler – Hoffer, Erdősi, Püspök, Bognár. Csere: Sárdi (kapus), Tatai, Petróczi, Tar, Boromisza G., Boromisza D., Finta. Vezetőedző: Madarász János.
Gólszerzők: Gyurcsányi (8., 36.), Sipos (8.), Öreglaki (8.), Vidák (13.), Horváth P. (24.), Halmosi (34.), ill. Finta (16., 40.), Petróczi (32., 38.).

Forrás: vehirsport.hu

Balassa Gergő
2017. június 8. 12:24