nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
HALADÁS VSE
ma
Utolsó mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
6
1. FC VESZPRÉM
0
2024. április 22.
#együttdobban

Hengerelt a bajnok

Az 1. Futsal Club Veszprém nem tudta megnehezíteni a címvédő Rába ETO dolgát az NB I felsőházi rájátszásának hétfői nyitányán.

Az élvonal felsőházi (1-6. helyért kiírt) rájátszásának első körében a lehető legnehezebb ellenfél, az alapszakaszt toronymagasan megnyerő Győr várt Madarász János együttesére.

A mieink bő tíz percig tudták tartani a lépést a címvédő vendégeként. Gulyás és Boromisza Dániel góljainak köszönhetően a 12. percben még 2-2 állt az eredményjelzőn. A folytatásban azonban nem kegyelmezett az ETO, amely a szünetben már kettővel vezetett.

A második játékrészben aztán rátettek még egy lapáttal, Davide triplázott, az exveszprémi Vas, valamint Constantino pedig duplázott. A mieinknél csak Boromisza Gábor talált be, együttese így nem tudta elkerülni a kiütéses vereséget (9-3).

Folytatás pénteken (18.30): az 1. FCV az Aramist fogadja a Március 15. utcai sportcsarnokban.

Futsal NB I felsőházi rájátszás, 1. forduló:
Rába ETO–1. Futsal Club Veszprém 9-3 (4-2)
Győr, Magvassy Sportcsarnok. Vezette: Kovács (Czene-Joó, Imre).
Győr: Tóth – Davide, Constantino, Dávid, Drahovsky. Cserék: Matkovics (kapus), Németh, Gémesi, Harnisch, Vas, Juanra, Sáhó, Bognár B., Tama. Vezetőedző: Marcos Angulo.
Veszprém: Schmidmajer – Tatai, Gulyás, Boromisza G., Boromisza D. Cserék: Sárdi (kapus), Hoffer, Petróczi, Tar, Püspök, Finta, Füzy. Vezetőedző: Madarász János.
Gólszerzők: Davide (9., 24., 31.), Harnisch (10.), Juanra (14.), Vas (15., 38.), Constantino (24., 25.) ill. Gulyás (11.), Boromisza D. (12.) Boromisza G. (34).

Forrás: vehirsport.hu

Balassa Gergő
2017. március 21. 9:17