nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
HALADÁS VSE
2024. április 26.
Utolsó mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
6
1. FC VESZPRÉM
0
2024. április 22.
#együttdobban

Szép volt fiúk!

Szenzációs játékkal jutott a legjobb négy közé a magyar kupában együttesünk és ezzel sporttörténetet írt.

Kiváló hangulatban (köszönet a minket elkísérő 25 szurkolónak) remek taktikával biztosítottuk be továbbjutásunkat Nagykátán.
A mérkőzés nagy iramban kezdődött és a hazai csapat letámadott, mivel számukra csak a nagyarányú győzelem jelentett volna továbbjutást. Csapatunk remekül állta a rohamokat. Ennek ellenére a 15. percben megszületett a hazai vezetés Fülöp jóvoltából. Csapatunk mentális erősségét jelezte, hogy nem törtünk meg és a 16. percben Hazuga Soma egyenlített.
A második játékrészben mindent egy lapra tett fel a Nagykáta és nagy lendülettel rohamozta kapunkat, de Kasza Viktor „lehúzta a rolót”. Remek támadásokkal jeleztük, hogy mi sem csak védekezni jöttünk és a 25. percben Szabadfi Peti gyönyörű csel után már minket jutatott vezetéshez. Ez megtörte a hazai csapatot és folyamatosan átvettük a mérkőzés irányítását. Végső próbálkozásként a hazaiak levitték kapusukat és mezőnyjátékost hoztak be helyette, de így se sikerült a gólszerzés. Sőt a lehetőségeinket kihasználva további találatokat szereztünk Hazuga Soma, Szabadfi Peti és Pálfi Robi jóvoltából. Szurkolóink jóvoltából fesztivál hangulatban teltek az utolsó percek és a mérkőzés után együtt ünnepelték a csapattal a továbbjutást.
Összességében motiváltan, taktikusan, kiváló hozzáállással sporttörténeti tettet vitt végbe csapatunk!
Gratulálunk!
Csapat: Kasza Viktor – Bényi Kálmán, Finta Péter, Hazuga Soma, Korcsmár István
Csere: Sárdi Máté, Pálfi Róbert, Weisz Zoltán, Tar Tamás, Szabadfi Péter, Vas Ferenc, Vingelman Tamás

Mérkőzés részletes jegyzőkönyve itt olvasható!

Képek a mérkőzésről!

További eredmények

Sok idő nincs a pihenőre, hiszen hétfőn (2012.01.30.) újabb rangadó vár csapatunkra a fővárosban, ahol a Ferencváros vendégei leszünk és hasonló izgalmas mérkőzés vár ránk!

Rajki Tamás
2012. január 26. 10:32