nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC Veszprém
ARAMIS
ma
Utolsó mérkőzés
ASF Nyíregyháza
6
1. FC Veszprém
4
2023. november 27.
#együttdobban

Az utolsó percben vesztett az 1. FCV

A veszprémi futsalcsapat fordulatos meccsen maradt alul a Haladás vendégeként az NB I hétfői játéknapján.

A Veszprém az ötödik, a Szombathely a hatodik helyről várta az első osztályú futsal-bajnokság folytatását. Nem sokat teketóriáztak a felek: Tatai 3. percben szerzett góljára szinte azonnal válaszolt Hajmási. A folytatásban is záporoztak a lehetőségek, de a következő gólra a 15. percig várni kellett. Vidák jegyezte, de Tar még egyenlíteni tudott a pihenő előtt. A Veszprém a vezetést is megszerezhette volna, ám Tatai hetese a felső kapufán csattant.

A második felvonásban is nyíltsisakos küzdelem zajlott, mindkét együttes betalálhatott volna, de a kapusok állták a sarat. Fél óra elteltével aztán – Öreglaki jóvoltából – ismét a Haladás jutott előnyhöz. A folytatásban nagy nyomás alá helyezte ellenfelét a Madarász-csapat, amely többször is közel járt ahhoz, hogy egalizáljon. A hajrában vészkapussal támadtak a vendégek, ami meg is hozta az eredményét: Gulyás a 39. percben 3-3-ra alakította az állást. Sajnos ezzel még nem volt vége a találkozónak, Hajmási ugyanis kevesebb mint fél perccel a vége előtt ismét a hálóba lőtt.

Futsal NB I, 15. forduló:
Swietelsky Haladás VSE–1. Futsal Club Veszprém 4-3 (2-2)
Szombathely, Aréna Savaria. Vezette: Kovács G., Ábrahám.
Haladás: Matyi – Gyurcsányi, Hegyesi, Vidák, Sipos. Csere: Gyimesi, Sásdi (kapusok), Öreglaki, Horváth P., Németh E., Halmos, Bencsik, Hajmási, Németh P. Vezetőedző: Turzó József.
Veszprém: Schmidmajer – Füzy, Bognár, Boromisza D., Tatai. Csere: Spandler (kapus), Püspök, Gulyás, Hoffer, Tar, Finta, Petróczi. Vezetőedző: Madarász János.
Gólszerzők: Hajmási (4., 40.), Vidák (15.), Öreglaki (32.), ill. Tatai (3.), Tar (18.), Gulyás (39.).

Forrás: vehirsport.hu

Balassa Gergő
2017. február 7. 9:16