nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
Balaton Bútor FCV
Kistarcsa
2022. január 21.
Utolsó mérkőzés
DEAC
3
Balaton Bútor FCV
9
tegnap
#együttdobban

„Dupla randi” az Aramis ellen

A budaörsiek hétfőn bajnoki, szerdán pedig Magyar Kupa találkozóra érkeznek az 1. Futsal Club Veszprémhez.

Mint arról beszámoltunk, a veszprémiek vereséggel kezdték az első osztályú futsalbajnokság 2017-es küzdelmeit. Hiába alakítottak ki a mieink számtalan helyzetet a Göcsej vendégeként, az idény során először rúgott gól nélkül maradtak, miközben a hátsó alakzatuk háromszor is kapitulált. – Nyolc-tíz góllal kellett volna nyernünk, ehelyett kikaptunk 3-0-ra. Egy teljes szezon alatt nem hagytunk ki annyi helyzetet, mint ezen az egy találkozón. Felfoghatatlan, hogy mi történt az ellenfél kapuja előtt – mérgelődött Madarász János vezetőedző, aki a mérkőzést követően „fejmosását” tartott játékosinak.

– Megkérdeztem a fiúktól, hogy akarják-e a sikert. Úgy gondolom, hogy felkészülésbeli problémákra vezethető vissza, hogyha egy csapat nyolc fordulón keresztül parádés teljesítményre képes, a folytatásban azonban az elvárások alatt teljesít. Tudom, hogy mire képesek a játékosaim, de senkinek sem szabad elvárnia, hogy a sikerek maguktól jöjjenek. Bízom benne, hogy megértették az elmondottakat, s a folytatásban megmutatják, sokkal többre képesek annál, mint amit az elmúlt időszakban mutattak. Ehhez azonban kell az elhivatottság, különben csak örök ígéretek maradnak – húzta alá a szakember.

Két nappal a zalaegerszegi összecsapást követően már az Aramis várt a bakonyiakra a Magyar Kupa negyeddöntőjének első felvonásán. – Budaörsön nem nyomasztott minket a kötelező győzelem terhe, csak az lebegett a szemünk előtt, hogy jó eredményt érjünk el, s meccsben maradjunk a hazai visszavágó előtt. Négy gólt lőttünk negyed annyi helyzetből, mint amennyit a Göcsej ellen kialakítottunk. Igaz, volt egy ötperces rövidzárlatunk, amely során öt perc alatt három gólt kaptunk. Az 5-4-es végeredményt elfogadhatónak tartom, négy idegenben lőtt góllal minden esélyünk arra, hogy kivívjuk a hazai négyes döntőn való szereplés jogát – bizakodott a szakember.

A jövő szerdai (18.30) kupameccs előtt azonban még egy bajnoki is vár a Madarász-csapatra, méghozzá ismét csak az Aramis ellen hétfőn (18.30). – Biztos vagyok benne, hogy nem fognak egymásnak újat mutatni a felek. Masszív ellenféllel találkozunk, amely ellen nüánszok fognak dönteni. A kupameccsen is csak egy gól döntött, most is hasonlóra számítok. Szerencsénkre úgy alakulnak az eredmények, hogy nem tudnak tőlünk meglépni a riválisok. Könnyen lehetünk másodikak, de ötödikek is az alapszakasz végén. Minél több ponttal szeretnénk kezdeni a rájátszást, ezért fontos számunkra, hogy itthon tartsuk a három pontot.

Balassa Gergő

További cikkek

Játékosaira bízta a döntést, hogy folytatódjon-e a mérkőzés Vezetőedzőnk, Fehér Zsolt vegyes érzelmekkel értékelte az elmúlt esti, a házigazda Debrecen ellen 9-3-ra megnyert találkozót, amelyen csapatkapitány-helyettesünk, Boromisza Dániel szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom Elek: nem sikerült az ellenfél stílusára reagálnunk Az alapszakasz hétfő esti rangadóján 9-3-ra sikerült felülmúlnunk a házigazda DEAC alakulatát. Győzelmünket ugyanakkor Boromisza Dániel súlyos sérülése beárnyékolta. De hogy értékelte a látottakat a Debrecen vezetőedzője? elolvasom Sikeres volt Boromisza Dániel műtétje! Az éjszaka folyamán a csapatkapitány-helyettes Boromisza Dánielen lábműtét hajtottak végre a debreceni kórházban. Örömmel értesítjük szurkolóinkat: a beavatkozás sikerrel zárult. elolvasom Boromisza Dánielnek ajánljuk a győzelmünket! Hatalmas lépést tett a felsőházi rájátszás felé a Balaton Bútor FC Veszprém, miután idegenben kiütötte a DEAC gárdáját. A futsal NB I hétfői rangadója azonban Boromisza Dániel sajnálatos sérülése miatt marad emlékezetes, aki az első diagnózis szerint szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom Csapatkapitány-helyettesünk súlyos sérülést szenvedett A debreceni Vass Ottó agresszív belépőjét követően csapatkapitány-helyettesünk, Boromisza Dániel szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom
2017. január 15. 12:21